fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

“Možda je zaboravio, ali ja nisam” Ceca otkrila detalje saradnje sa Dinom Merlinom, pa spomenula pjesmu “Beograd”

Ceca Ražnatović zahvaljujući Dini Merlinu otpjevala je pjesmu “Beograd”, a ona je jednom prilikom otkrila nepoznate detalje njihove saradnje.

Dino Merlin je za mene namjenski napravio jednu pjesmu, a to je “Zaboravi“. Kada smo se mi sreli kao što je on rekao, tada, zahvaljujući mom bivšem partneru koji ga je poznavao.

Donio je “Zaboravi“, koja mi se odmah dopala. Nakon toga mi je rekao: “Donio sam jednu pjesmu koja je duetska, ali ja ne mogu da je snimim zbog poznate situacije u tom momentu.

Ali pošto ti imaš najspecifičniju emociju u glasu, mislim da ćeš ti jedina to znati da doneseš priča Ceca.

Ona je otkrila da je riječ o pjesmi “Beograd”.

– Meni je to jako imponovalo kada mi je on to rekao, pogotovo djevojci koja ima 20 godina. Uzela sam pjesmu “Beograd“, iako je bila duetska. Donijela sam tu pesmu u Beograd, kod Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, međutim to se njima nije dopalo. “Zaboravi” da, ali “Beograd“ ne.

Međutim, ipak sam odlučila da na albumu “Fatalna ljubav“ ubacim pjesmu “Beograd“. U svemu mi je pomogao Oliver Mandić, jer u tom trenutku nije bilo dijela: “Ovo sećanje, ruši meni sve, moj Beograde, zagrli me…“.

Tu smo dopisali muziku i tekst, sklopili smo sve i to je postao hit za sva vremena. To je istinita priča, možda je Merlin zaboravio, ali ja nisam – započela je Ceca i priznala da je trebalo da ona i Dino Merlin ponove saradnju, ali do toga nije došlo.

Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Jeziv zločin u Tuzli koji je počinio Mujaga Čičkušić, ubivši suprugu Amelu i dvoje djece, pa sebe skokom za zgrade i dalje izaziva nevjericu...

Vijesti

Ovo je Amela Čičkušić koju je u Tuzli, zajedno sa dvoje djece sjekriom ubio muž Mujaga Čičkušić. Amela je radila kao medicinska sestra na...

Vijesti

Istražitelji još uvijek nisu utvrdili krajnji motiv trostrukog ubistva u Tuzli, ali iz dosadašnje istrage, taj čin Mujaga Čičkušić je planirao, a nakon njega...

Biznis

Javno preduzeće Autoceste Federacije BiH krenulo je u proces otkupa zemljišta na trasi buduće dionice autoputa između Tuzle i Orašja. Podsjetimo da je riječ...