fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Mnogi je neće prepoznati, a priča o siromaštvu je laž

O Bebi Dol su se u posljednje vrijeme pojavljivale samo informacije povodom njenog lošeg materijalnog stanja, pa su se mnogi pitali kako je slavna umjetnica danas. Malo je reći da je njeno novo izdanje iznenadilo mnoge.

Pjevačicin zaštitni znak uvijek je bila duga plava kosa, međutim, ona se ovaj put slikala s kosom ošišanom na paž, i to dok ju je njen prijatelj, koji joj je i frizer i šminker, sređivao u salonu za jedno snimanje.

Kako se može zaključiti na osnovu fotografija, Bebi izgleda preporođeno i poprilično dobro. Djeluje da je loš životni period sada iza nje i da je spremna za nove radne pobjede, na radost svojih fanova. Prema saznanjima Kurira, u pitanju je bilo fotografisanje za video-podršku gej zajednici, a cilj je bio da se Bebi predstavi kao dreg kraljica.

Podsjetimo, komšinice Bebi Dol su svojevremeno ispričale da je sve pare od stana koji je naslijedila od rođake “spiskala”, da se navodno udala za alkoholičara i da moli prolaznike da joj daju novac da kupi hranu. Javnost je s pravom bila veoma zabrinuta za njeno zdravlje, mnogi su se pitali da li je pred bankrotom, uz konstataciju da je “ogromna šteta što je svoju briljantnu karijeru potpuno zapostavila”.

Potom se oglasio pjevačicin prijatelj.

– Bebi je udata, njen muž je čovjek Amerikanac koji ima platu 4.000 eura. Ja to sve znam jer te finansije idu preko mene. Promijenila je sve brojeve telefona, ne javlja se nikome. Njoj je majka, nažalost, na samrti, otac je takođe vrlo loše, tako da je rastrzana u svemu tome – rekao je sredinom ljeta 2023. godine za domaće medije njen prijatelj, koji je želio da ostane anoniman.

Isti izvor je otkrio da Bebi Dol već duže piše knjigu, modno-muzičkog sadržaja.

– Nije se oprostila od muzike, ima ona dvije-tri nove pjesme, koje je prije korone snimila, pa je sve stopirala zbog mamine i očeve bolesti i zbog tetkine smrti. Tvrdim da ništa od priča o njenom siromaštvu nije tačno. Mi smo prijatelji 20 godina, upućen sam u sve. Bebi je udata, a novac takode dobija od autorskih prava. Njena majka ima lijepu penziju, tako da to nema veze sa istinom. Tetka joj je nedavno umrla, ostavila joj je stan od 200 kvadrata u Krunskoj. Da nema šta da jede, prodala bi stan – zaključio je tad prijatelj Bebi Dol.

(Express / Pink.rs)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...