fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

“Lud, zbunjen, normalan” postaje sve tužnija serija

​Popularna serija “Lud, zbunjen, normalan” počela se prikazivati 2007. godine u BiH, gdje je brzo postala hit. Međutim, voljena serija koja prati život tri generacije Fazlinovića, danas djeluje sve tužnije, obzirom na sve glumačke veličine koje su preminule.

Iako je snimljeno više od 300 epizoda, i nikada nije službeno završena, snimanje su prekinuli nakon smrti legendarnog Mustafe Nadarevića 2020. godine. 

“Ne pada nam na pamet da radimo seriju bez njega. To nikada nismo razmatrali niti ćemo razmatrati” rekao je tada scenarista Feđa Isović.

Feđa je dodao kako je kraj serije bio spreman, ali zbog Mustafine smrti, serija je nažalost naprasno završena. 

“Epizode su napisane u smislu da imaju logičan završetak serije, a ovako je uzalud završila Mustafinom smrću. Gledatelji nikada neće moći vidjeti kako serija završava. Dvadeset epizoda nikada se neće emitovati”.

Prvi glumac koji je preminuo bio je Žan Marolt, 2009. godine. Par mjeseci kasnije preminuo je i hrvatski glumac Vanja Drah koji je utjelovio ulogu doktora Điđimilovića, navodi “Vijesti.ba”. 

Kroz godine su otišli još Saša Petrović, Milena Dravić, Mirsad Tuka, Nebojša Glogovac, a posljednji od postave koji je preminuo je Haris Burina koji je u seriji igrao Jakova.

Kako navodi “N1“, upravo je Burina odigrao posljednju scenu s Mustafom Nadarevićem koji je utjelovio Izeta Fazlinovića.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Engleska je povela u 12. minuti pogotkom koji je postigao Jude Bellingham, a isti igrač se...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...

BiH

Hamdija Fejzić jedini je kandidat za načelnika Srebrenice ispred probosanskih stranaka, potvrđeno je za Vijesti.ba. “Gospodin Fejzić je jedini kandidat porbosanskih stranaka za načelnika...