fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

LOŽI SE NA DARKOV GLAS: Marija Šerifović uputila komentar Ani za bivšeg supruga

Ana Sević zamijenila je voditeljku Sanju Kužet u “Zvezdama Granda”. Ona se brzo prilagodila snimanju emisija, a publika je primijetila da Ana, kako čuje neku pjesmu bivšeg supruga Darka Lazića odmah zaigra i zapjeva.

Naime, Marija Šerifović, koja je članica žirija “Zvezda Granda”, takođe je prokomentarisala to što voditeljka Ana Sević uvijek zapjeva kad neko od kandidata izvodi pjesmu njenog bivšeg supruga.

– Loži se na Darkov glas, odlijepi kad ga čuje, rekla je Marija dok su se ostali smijali u studiju, prenosi “Svet”.

Inače, da je odnos Ane Sević i Darka Lazića sada stabilan, govori i činjenica da je Ana bivšem mužu zarad njihove kćerke Lorene mnoge stvari oprostila.

Sa suprugom Danijelom došla je na svadbu Darka i Katarine, a nedavno se pojavila i na Darkovoj slavi Đurđevdan u njegovoj kući u Brestaču.

Podsjetimo, Ana se nedavno vratila poslu i ponovo počela da vodi emisiju “Zvezde Granda”, a kako je u velikom intervjuu za “Super TV” otkrila, bivši suprug Darko Lazić pružio joj je podršku.

– Kaća mi je čestitala i cijela njena porodica, mnogo lijepe poruke sam dobila od njih i to mi takođe mnogo znači. Darko mi je čestitao i rekao mi je: “bravo, top, to je za tebe, ti si to“. Predivnu energiju su mi svi donijeli i posebno sam zahvalna -rekla je Sevićeva.

(Express / Pink.rs)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...