fbpx
Vijesti

KRAJ ZADRUGE! Otkriveno kada je finale

Danas tokom dana učesnici Zadruge su dobili obavještenje na koje je čekala cijela javnost.

Podsjećamo, na nedavnom sastanku, idejni tvorac rijaliti šou-programa “Zadruga”, Željko Mitrović, očitao je lekciju o ponašanju učesnicima šeste sezone ovog TV formata.

– Previše psovanja, previše svega i to gledaoci na nacionalnoj televiziji ne vide, jer je sve to bipovano i blurovano, ali i to malo nervira. Nervira obične gledaoce jer je stalno bip i blur i više ima bipa nego teksta. Ovo drugo je molba i to molba koja ne bi trebalo da bude krajnost.

Ne treba da se pretvorite u fikuse, to bi bilo negledljivo. S druge strane, da nađete mjeru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u prethodnih deset dana, bio postiđen.

Da kažem samo šta je ideja za budućnost. Sjest ćemo, moji najbliži saradnici i ja i vidjeti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imat će sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti posljednja generacija ove epohe rijalitija. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje – rekao je tada vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Od tog momenta su se svi pitali kada će biti objelodanjen datum kraja, tačnije, finala šeste sezone pomenutog formata o kojem se godinama, a nešto intezivnije posljednjih nedjelja polemiše.

Tokom dana Zorica Marković je sjedila u bašti sa Anom i pokrenule su baš ovu temu.

U jednom momentu pjevačica je rekla kako bi voljela da format što duže traje, ali da zna informaciju o finalu koje bi, kako je naglasila, trebalo da se održi u drugoj polovini jula.

– Ma šta je tebi ženo? Neće nas produžiti, ja bih voljela, ti znaš koliko ja volim Zadrugu, ali uvijek je bilo i uvijek će biti da se sezona završava u julu – rekla je pa dodala:

-Ma ženo, ne mogu ljudi da ostaju duže i voditeljima je potreban odmor valjda si svjesna toga aman, bit će finale sredinom jula vjeruj ti svojoj Zorki i šuti – rekla je Markovićeva.

(Express/Espreso)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima