fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

KO JE ALEKSANDRA IVANOV, FINALISTKINJA “ZVEZDA GRANDA”: Preko dana radi ozbiljan posao u kancelariji, a navečer se transformiše

Kada se prije četiri godine prvi put pojavila u „Zvezdama Granda„ Aleksandra Ivanov(33) nije mogla ni da nasluti da će u subotu 8. juna naći u velikom finalu i to u mentorskom timu Marije Šerifović.

Za sebe voli da kaže da je diplomirana pravnica koja zabavlja narod, ali ne zakonima nego muzikom. Samohrana je majka jedne petogodišnje djevojčice koja je njen najveći životni uspijeh i ponos.

Publika je upoznala kao Aleksandru, ali ekipa našeg portala saznala je da je u rodnom Kruševcu svi znaju pod neobičnim nadimkom Caka.

-To je moj nadimak od malena, tako me zovu svi moji najbliži. Porodica, prijatelji, sugrađani, svi me znaju me kao Caka, tako da sada i ljudi koji gledaju „Zvezde Granda“ mogu da me zovu tako – rekla Aleksandra za Grand.

Muzikom je počela da se bavi još kao djevojčica kada je nastupala u jednoj etno grupi sa našom poznatom pjevačicom Sanjom Vučić koja joj je u jednoj od emisija bila u žiriju.

Godinama je radila u jednoj notarskoj agenciji u rodnom Kruševcu, jedno vrijeme je živjela u Italiji, ali se na nagovor prijatelja vratila u Srbiju.

– Živjela sam četiri godine u Italiji a koleginice su u bekstejdžu rekle da sam došla iz Italije ali ja ne mogu da lažem. Zato je bilo tog pogađanja, ali ja sam iz Srbije iz najljepšeg grada Kruševca – rekla je ona tada za Grand i otkila kako reaguju njeni sugrađani kada je vide u kancelariji:

-Radim kod notara, pravnik sam po struci i jednom dok sam ovjeravala nešto ušla je neka gospođa i rekla da joj ličim na Aleksandru Ivanov. Prešutila sam, a onda je koleginica ustala i rekla: “Pa to jeste ona!“. Naravno sutradan su počele da stižu čokolade, poklončići i tako.

(Express / Grand.nova)

The post KO JE ALEKSANDRA IVANOV, FINALISTKINJA “ZVEZDA GRANDA”: Preko dana radi ozbiljan posao u kancelariji, a navečer se transformiše appeared first on Express.

Izvor

Izdvojeno

BiH

Privremeni izvod iz centralnog biračkog spiska za ovogodišnje lokalne izbore dostupan je javnosti, saopšteno je iz Centralne izborne komisije BiH. CIK je pozvao sve...

Biznis

Stambeno poslovni objekat Nova Pecara u Tuzli bit će bogatiji za dugo očekivani Bingo hipermarket koji će svoja vrata će otvoriti 13. juna u...

Magazin

Pjevač Tropico benda, Aleksandar Sale Cvetković, doživio je nezgodu u jednom shopping centru te je završio u bolnici. Pjevaču je jučer iznenada pozlilo, nakon...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Slaviša Radović, lijevi bek, više neće nositi dres FK Sarajevo. On se od bordo tima oprostio...