Pratite nas

Upišite traženi pojam

Magazin

KĆERKA POZNATIH: Riješila da se vrati na scenu, još kao tinejdžerka vozila skupocjene automobile

Kćerka popularnih densera Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvia Đogani, riješila je da se ponovo vrati na estradnu scenu i nastavi da radi ono što najviše voli.

I dok je bila van kamera, Silvia je živjela luksuznim životom iako to nikada nije isticala u prvi plan, a kako je u ekskluzivnom intervjuu za Grand otkrila, novac je nikada nije pokvario.

–Nikada mi novac nije bio važan, ali istina je da lijepo živim. Mama mi u mojim tinejdžerskim danima davala da vozim sve njene automobile. Ne postoji auto koji nisam vozila, to su bili skupi i brzi automobili od 200.000 – 300.000 eura, a i više. Imala sam glisere, jahte, ali nikada nisam bila uobražena. Definitivno sve ide iz porodice, jako je važno kako neko vaspitava svoje dijete i da ga uči pravim vrijednostima, mislim da je to ključno. Eto, sve znam da vozim i nema šta nisam probala, čak sam imala prilike da vidim i budem u kabini aviona, tako da mi ni to nije nešto nepoznato– ispričala je kroz smijeh.

Nakon ljubavnih brodoloma, Silvia je riješila da neko vrijeme solira i posveti se karijeri o čemu je otvoreno govorila za Grand.

–Cijeli život sam bila zaljubljena, išla sam iz veze u vezu, a ovo je prva godina da sam sama i da sam sretna što sam sama. Odlučila sam da mnogo više radim na sebi i sretna sam što nemam partnera. Naravno bivših uvijek ima, oni se javljaju uvijek. Ne postoji bivši koji mi se nije javio, a što se njih tiče stvarno nisam za to da žena treba da se vraća na nešto staro, jer da je trebalo da uspije, uspjelo bi. Apsolutno nisam za to da se treba vraćati bivšim ljubavima – istakla je Silvia.

Pjevačica kaže da nikada ne daje šansu bivšim momcima, zbog čega se i sama našalila na svoj račun.

–Moja pjesma koju volim da naručim kada sam u izlasku je definitivno pjesma „Ne vraćam se starim ljubavima“. Inače, više volim muške pjesme, nego ženske, valjda jer pjevam ženske. Obožavam pjesme od Džeja i od Ace Lukasa, omiljena mi je „Umri u samoći“, nju takođe volim da naručim, ali rijetko je ko pjeva – priznala je kroz smijeh.

(Express / Grand.nova.rs)

Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Ulaskom u ovu godinu nastupila su i nova pravila za osiguranike, buduće penzionere. Naime, pomiče se starosna dob potrebna za ostvarivanje penzije. Kako su...

Vijesti

Nakon tragedije u Sarajevu na Bentbaši u kojoj su se utopili majka i sin objavljena je smrtovnica odnosno vrijeme sahrane. U tragediji su smrtno...

Biznis

Nakon što je kompanija Bingo nedavno kupila najveći tržni centar na Ilidži – Grand Centar, uslijedilo je veliko preuređenje. Objekat će se, kako saznajemo,...

Crna hronika

Dženaza Amili Šehović (34) , čije je tijelo zajedno s tijelom njenog djeteta izvučeno iz korita Miljacke, na području Bentbaše u Sarajevu, klanjat će...