fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Janković: Dobar pristup nam se mora vratiti, utakmica protiv Kipra je idealna prilika

U sklopu priprema za gostujuću utakmicu protiv reprezentacije Kipra u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, U-21 selekcija BiH se jučer okupila u Etno selu Stanišići.

Igor Janković, selektor mlade reprezentacije, ističe da će ekipa spremno dočekati utakmicu: “Iako je još uvijek nekolicina igrača odsutna zbog obaveza prema svojim klubovima, pripreme protiču u najboljem redu i što je najvažnije nemamo povrijeđenih igrača.

To nam daje osnov za optimizam da ćemo se dobro pripremiti za nastupajuću utakmicu protiv selekcije Kipra. Što se tiče atmosfere u ekipi, ona je kao i na svim ranijim okupljanjima odlična.

U dosadašnjim utakmicama nismo ostvarili očekivane rezultate uprkos dobroj igri. Vjerujemo da nam se dosadašnji dobar pristup u radu mora negdje vratiti, a utakmica protiv Kipra je idealna prilika za to.

Cilj nam je da se vratimo u igru, te da na proljeće pokušamo da nadoknadimo izgubljene bodove i izborimo plasman na veliko takmičenje.“ Utakmica sa Kiprom na programu je 17. novembra u 18 sati na stadionu Antonis Papadopoulos u Larnaki.

The post Janković: Dobar pristup nam se mora vratiti, utakmica protiv Kipra je idealna prilika appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Jeziv zločin u Tuzli koji je počinio Mujaga Čičkušić, ubivši suprugu Amelu i dvoje djece, pa sebe skokom za zgrade i dalje izaziva nevjericu...

Vijesti

Ovo je Amela Čičkušić koju je u Tuzli, zajedno sa dvoje djece sjekriom ubio muž Mujaga Čičkušić. Amela je radila kao medicinska sestra na...

Vijesti

Istražitelji još uvijek nisu utvrdili krajnji motiv trostrukog ubistva u Tuzli, ali iz dosadašnje istrage, taj čin Mujaga Čičkušić je planirao, a nakon njega...

Biznis

Javno preduzeće Autoceste Federacije BiH krenulo je u proces otkupa zemljišta na trasi buduće dionice autoputa između Tuzle i Orašja. Podsjetimo da je riječ...