fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Jakovljević o provokativnoj proslavi gola: Nažalost, pao sam na provokaciju

Ekipa Zrinjskog je u sinoćnjem derbiju odigranom na Stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru savladala ekipu Željezničara rezultatom 2:1.

Mnogo pažnje je izazvala i proslava izjednačujućeg pogotka Zrinjskog kojeg je postigao Slobodan Jakovljević. Nakon što je postigao pogodak, iskusni defanzivac je odmah otrčao do klupe Željezničara u želji da se obračuna sa pojedincima.

Dok su sa klupe Zrinjskog odmah potrčali da smire svoje igrače i situaciju, na klupi Željezničara su svi sjedili mirno i bez riječi.

Jakovljević je za Mondo objasnio svoj postupak:

“Bile su neke provokacije sa njihove klupe, tačnije samo od jednog njihovog člana stručnog štaba i sve je to u žaru borbe za pobjedom. Na žalost pao sam na provokaciju i sad kad pogledam iz ovog ugla nije se trebalo tako završiti, jer opet vruće smo glave svi u tim trenucima”

Na TV prijenosu se moglo vidjeti kako je bilo međusobnog dobacivanja između Jakovljevića i klupe Željezničara malo prije pomenute proslave pogotka.

Ali Jakovljević kaže da o klubu sa Grbavice ima izuzetno pozitivno mišljenje i nema nikakve “zle krvi” iz prošlosti s bilo kim iz sarajevskog kluba.

“Što se Željezničara tiče, nije nikakva prošlost. Tačnije to je klub kojeg izuzetno cijenim i poštujem njihov rad u fudbalu i sve što su napravili do sad. Ovo je kažem opet bila čisto nesuglasica sa jednim čovjekom i to je to”, dodao je fudbaler mostarske ekipe, koji je kažnjen žutim kartonom zbog proslave postignutog pogotka.

The post Jakovljević o provokativnoj proslavi gola: Nažalost, pao sam na provokaciju appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Jeziv zločin u Tuzli koji je počinio Mujaga Čičkušić, ubivši suprugu Amelu i dvoje djece, pa sebe skokom za zgrade i dalje izaziva nevjericu...

Vijesti

Ovo je Amela Čičkušić koju je u Tuzli, zajedno sa dvoje djece sjekriom ubio muž Mujaga Čičkušić. Amela je radila kao medicinska sestra na...

Vijesti

Istražitelji još uvijek nisu utvrdili krajnji motiv trostrukog ubistva u Tuzli, ali iz dosadašnje istrage, taj čin Mujaga Čičkušić je planirao, a nakon njega...

Biznis

Javno preduzeće Autoceste Federacije BiH krenulo je u proces otkupa zemljišta na trasi buduće dionice autoputa između Tuzle i Orašja. Podsjetimo da je riječ...