fbpx
Magazin

“IZBACILI ME IZ ROĐENE KUĆE”: Goci Božinovskoj zaplijenili stan u centru Beograda

Pjevačica Goca Božinovska ostala je bez luksuzne nekretnine u centru Beograda i to nakon što joj je zaplijenjena. Investitor je pobjegao u Rusiju.

“Goca je mnogo radila i grdne pare uložila u veliki, luksuzni stan u centru Beograda. Njega je bila namijenila sinu Mirku i njegovoj budućoj ženi, ali ostala je bez tog krova nad glavom. Njoj i drugim stanarima zgrade sudski izvršitelji su zaplijenili stanove, a investitor je pobjegao u Rusiju”, rekao je neimenovani izvor blizak pjevačici.

Taj investitor je uzeo kredit od 600.000 evra od jedne banke, a u zalog je dao zgradu u Kraljice Natalije, u kojoj je i Gocin stan. Niko to nije ni znao dok nisu počeli da im stižu sudski pozivi, a onda im je sud zaplijenio stanove. Borili su se svi da to obore, dva puta je odlagano izvršenje, ali nije bilo spasa. Svi stanari su prevareni. Investitor zgrade je u nju uložio preko milion i po evra i nakon što je zapao u škripac, od jedne banke je uzeo kredit u iznosu od 600.000 evra. Kao hipoteku za taj kredit je založio cijelu zgradu i tako se desila ta nesreća. Zamislite koliko je Božinovska radila da kupi taj stani na pravdi Boga je tako prevare, pa to je za infarkt”.

Informaciju je potvrdila i pjevačica.

“Jeste, izbacili su me iz rođenog stana. Ne mogu ništa više da kažem”, rekla je pjevačica, piše Svet.

Izvor

Možda vas zanima