Pratite nas

Upišite traženi pojam

Sport

Iz Željezničara se pohvalili: Prvog dana prodato 40% ulaznica za sarajevski derbi

U nedjelju, 3. marta, od 18:45 na Stadionu “Grbavica” bit će odigran 151. sarajevski derbi između Željezničara i Sarajeva.

Danas su u prodaju puštene ulaznice za predstojeći okršaj “Plavih” i “Bordo” fudbalera, a iz Željezničara su se na društvenim mrežama pohvalili kako je već danas prodato 40% ulaznica za ovaj okršaj.

Podsjećamo, danas je kupovina ulaznica bila moguća samo aktivnim članovima Fudbalskog kluba Željezničar i navijačima Sarajeva, kojima je pripalo 1.500 ulaznica.

Prodaja ulaznica se nastavlja i u narednim danima. Sutra (petak) i prekosutra (subota) će biti omogućena prodaja samo aktivnim članovima Željezničara u Shopu FKŽ na Stadionu “Grbavica”. Ulaznice će biti moguće kupiti u terminu od 11:00 do 15:00 (petak) i od 9:30 do 17:30 (subota), dok će u nedjelju u kućicama ispred stadiona biti omogućena kupovina ulaznica i onima koji nisu aktivni članovi. Jedan član može kupiti maksimalno dvije ulaznice.

Navijači Sarajeva će svoje ulaznice moći kupiti još u subotu od 12:00 do 20:00 u prostorijama Udruženja navijača Fudbalskog kluba Sarajevo “Horde zla”, u Privrednom gradu Skenderija. Popularne “Horde zla” su istaknule da će ulaznice biti moguće kupiti samo sa važećom članskom kartom Fudbalskog kluba Sarajevo i prilaganjem važećeg ličnog dokumenta.

Podsjetimo, derbi između Željezničara i Sarajeva se igra u nedjelju, 3. marta, od 18:45 na Stadionu “Grbavica”.

The post Iz Željezničara se pohvalili: Prvog dana prodato 40% ulaznica za sarajevski derbi appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Snijeg je stigao u Bosnu i Hercegovinu, a prvo je počeo padati u Krajini. Zabijelio je Bosanski Novi, kako se i vidi na fotografijama...

Vijesti

Ivana Ilić majka male Danke Ilić je otvorila ranjenu dušu i po prvi put progovorila o tragičnom 26. martu kada je dvogodišnja djevojčica nestala,...

Biznis

Vijest da je američka kompanija Regulus Global preuzela je velike udjele u dvije značajne firme domaće vojne industrije, privukla je mnogo manje pažnje i...

Sport

Danas se pojavila informacija da Savo Milošević više nije selektor fudbalske reprezentacije BiH. Isto tako se odmah pojavila i informacija da je bivši kapiten...