fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

IVAN I DRAGANA ŠAKIĆ SU UHAPŠENI POLICAJCI: Dileri koji su radili za kriminalce


U akciji ”Robocop” uhapšen je policijski bračni par Ivan i Dragana Šakić iz Prijedora protiv kojih je pokrenut postupak supenzije.

Supružnici su uhapšeni juče zajedno sa M.Ž. iz Prijedora zbog sumnje da su se bavili nedozvoljenom proizvodnjom i prometom droge. Inače, Ivan je radio kao uniformisani policajac u PS Prijedor 1, a Dragana kao policajac u PS Prijedor 2.

Akcija ”Robokap” je trajala četiri mjeseca i prema saznanjima osumnjičeni su za to vrijeme bili ”na mjerama” policije i tužilaštva tokom kojih su otkriveni dokazi da su prodavali drogu korisnicima u Prijedoru.

-Za navedene policijske službenike u toku je postupak suspenzije i pokretanje inicijative za utvrđivanje disciplinske odgovornosti – navedeno je danas saopštenju PU Prijedor.

Ivan Šakić široj javnosti poznat je kao kikbokser sa međunarodnom reputacijom, osvajač je više titula u PFC asocijaciji.. Sa kriminalističkog stanovišta bitno je da sportska takmičenja i razne manifestacije omogućavaju putovanja kao paravan za međunarodna krijumčarenja narkotika.

Drugo, bitno je istaći višestruke veze Ivana Šakića sa Dražanom Janjaninom, kikboks trenerom, nedavno uhapšenim u akciji “Roma” kao član kriminalne grupe Vanje Vukovića i Dajane Radošljević. Rukovodstvo PU Prijedor odlučno je očistiti sopstvene redove od prljavih policajaca.

Supružnici Ivan i Dragana Šakić takođe su trenirali maloljetnike u svom sportskom klubu..


Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...