fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

ISPLIVALA ISTINA O PJEVAČEVIM PREVARAMA: Preznojavao se dok ga je supruga raskrinkavala pred kamerama

Slađa Trajković i Radiša Trajković Đani godinama su u braku i slove za jedan od najskladnijih parova na srpskoj estradi, iako je poznati pjevač više puta bio nevjeran. Slađa je u jednoj televizijskoj emisiji priznala da je znala da ju je Đani varao, ali i da je bila svjesna za koga se udaje. Iako je bilo trzavica u njihovom odnosu, priznaju da su uspjeli prebroditi sve krize.

‘Đani je zanimljiva osoba, ne što je moj muž. Nikada neće ostariti, veseo je, temperamentan strašno, i kad slaže nešto, čovjek mu ne može uzeti za zlo. On simpatično laže. Mlad, slava, uspjeh… Sve to ide jedno sa drugim, a mora se nešto i progutati ako hoćeš da opstane brak. Odgovorno tvrdim, za 29 godina braka nikada nisam doživjela nešto neugodno. Bilo je svega i svačega, poziva, poruka, ali ja nisam taj tip. Ja sam njemu rekla: ‘Tog dana kad osjetiš da me ne voliš, mi nećemo biti zajedno’. Ništa se ne trpi zbog djece, ona odu svojim putem, samo nek’ su živa i zdrava. Što bismo se trpjeli ako tu nema ljubavi, zbog čega? Ili kad se netko neće razvesti zbog imovine, meni je to izvan svake pameti. Ja se trudim tako odgajati svoju djecu, ali sad je vrijeme drugačije. Nema te tolerancije, poštovanja’, rekla je Slađa.

‘Znala sam za koga se udajem, da će tu usputno biti i žena, prijatelja, prijateljica, kolegica, kolega… On je prvo dobar čovjek, suprug, roditelj, domaćin, sve stvorio. Nekad mi dođe, zadavila bih ga, iskreno, ali… To je sastavni dio jednog braka. Kad bi sve bilo idealno, ne bi bilo dobro, nešto ne štima’, kaže i dodaje da je za opstanak bračne zajednice najvažnija ljubav, ali i tolerancija.

‘Bude i nekih kriznih razdoblja, ali tu netko mora spustiti loptu. Ja inače nisam tip koji se svađa, iako sam bučna dok pričam. Moramo imati tolerancije, ako ima ljubavi, ima tolerancije i praštanja’, kaže Slađa koja je uverena u to da joj je suprug bio nevjeran.

‘Ta ili taj, nebitno, tko kaže da nije, vjerujte, laže. Ne postoji muškarac koji bar u mislima nije prevario, ako nije u stvarnosti. Nikad to osobno nisam vidjela, ali sigurno da jest, pogotovo on! Ali od 2019. je predobar’, rekla je Slađa za ‘Pink’, dok je Đani sve vrijeme šutio i gutao knedlu od neugode.

(Express / Scena.story)

The post ISPLIVALA ISTINA O PJEVAČEVIM PREVARAMA: Preznojavao se dok ga je supruga raskrinkavala pred kamerama appeared first on Express.

Izvor

Izdvojeno

BiH

Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine objavile su jučer novi pravilnik o zabrani pušenja u ovom entitetu koji će na snagu stupiti osam dana...

Biznis

„Do kraja jula bit će raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju međudržavnog mosta preko rijeke Tare na spoju magistralne ceste na lokaciji...

Magazin

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje jemnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka...

Vijesti

RK Konjuh već uveliko kreće sa pripremama za novu sezonu. Nova imena naći se se u sastavu rukometnog kluba iz Živinica. Iz RK Konjuh...