fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

IMAO JE CRNU KOSU I BRKOVE: Ovako je Saša Popović izgledao na maturalnoj zabavi

Saša Popović danas nosi titulu medijskog maga koji je zaslužan za uspješne karijere brojnih pjevača, a kao mladić se i sam bavio glazbom.

S bendom ‘Slatki greh’ nastupao je diljem bivše Jugoslavije, a ubrzo je postao i jedan od najvećih moćnika u svijetu šoubiznisa. U prilog tome govori i činjenica da Popović posjeduje vozni park čija se vrijednost procjenjuje na više od pola milijuna eura.

Svojim limuzinama se nerijetko provoza i po srpskoj metropoli gdje je glavna meta brojnih paparazza. Međutim, ono što je javnost do sada rijetko imala priliku vidjeti jest to kako je Popović izgledao u mladosti.

Naime, na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter) osvanula je fotografija iz razdoblja kad je Saša bio maturant. Na spomenutoj fotografiji imao je crnu kosu i brkove, te bi ga rijetko tko danas prepoznao.

Inače, Saša Popović danas uživa u skladnom braku sa suprugom Suzanom Jovanović koja mu je velika podrška u svemu što radi, a svojedobno je ispričala da i nakon više od 25 godina braka njihova ljubav cvijeta kao prvog dana.

‘Ja prema mom mužu ne štedim ljubav. Ušli smo u 27. godinu. Ja znam da ako ujutro krenemo s lijepim rečima, s normalnim razgovorom, s poljupcima, sa zagrljajima bit će nam lijepo, a ako nema toga, on se odmah zapita: ‘Sule, što se s tobom događa? Je l’ ti mene voliš ili ne?’. Znači, nema štednje’, rekla je Suzana tada, pa dodala:

Ja sam se za njega potrudila debelo, za velike velikane se samo velike bitke vode’, ispričala je pjevačica u emisiji ‘Magazin In’.

(Express / Scena.story)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...