fbpx
Pratite nas

Upišite traženi pojam

Zanimljivosti

HTJELA SAM DA ODUSTANEM OD SVEGA: Zorana Mićanović je zbog ovoga prošla kroz težak period

Nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ i neverovatnog uspeha sa samo osamnaest godina Zorana Mićanović rješila je da ponovo iznenadi publiku.

Numere koje je do sada upisala u svojoj diskografiji definitivno su pomjerile granice, a čini se da će tako biti i sa novim singlom pod nazivom „Promenada“.

–Jako mi je drago da sada promovišem svoju novu pjesmu, vjerujte mi da bih se kada bi postojala ta mogućnost, vratila u šou. Vratila bih se i bila bih opet kandidat iako mi posao ide super, ali nekako mi je lijepo na toj sceni – rekla je Mićanovićeva.

S obzirom da je već postigla ozbiljan uspjeh sa tako malo godina, mnoge zanima tajni recept i šta je to što je pokreće.

–Pokreće me muzika. Imam veliku ljubav prema muzici, a adrenalin je uvijek prisutan. Prosto mi ništa nije teško, skoro sam napunila osamnaest godina i puno radim. Hvala ljudima, Bogu i Miliju na svemu. Progovorila je i tome kako se snalazi na estradi.

-Za uspjeh je potrebna vjera u sebe i mislim da je bitan i dobar kompozitor kada je muzika u pitanju, mora mnogo da se radi i da se ulaže u karijeru. U jednom trenutku sam htjela da odustanem od svega jer sam ispala u polufinalu i nisam ni uspjela da se plasiram u finale. Tada sam mnogo plakala, a onda mi je Mili samo rekao da ima pjesmu za mene. Mislim da u tim trenucima čovjek sebi treba da kaže samo da može i da hoće kako bi došao do uspjeha. Ako potonete sami od sebe, onda se neće desiti ni uspjeh – istakla je Zorana.

Pristupačnost, prizemnost i osmijeh su pevačicin zaštitni znak, a Zorana je objasnila šta je najbitnije kada se desi veliki uspjeh kako bi te publika voljela i poštovala.

Mislim da je bio dobar trenutak, ali i dobra pjesma u pitanju. Pored toga mislim da je jako bitno kako se ponašaš. Prirodno ponašanje najviše osvaja ljude. Kada si isfoliran i kada imaš komplekse sve pada u vodu. Ne smatram za sebe da sam zvijezda, poznata sam, to da. Problem je u tome što mladi pjevači prerano pomisle da su zvijezde i tu sve pada u vodi. Uvijek se trudim da sve ispoštujem i da uvijek odgovaram na poruke – zaključila je Zorana.

(Express/ Grand)

Izvor

Izdvojeno

Biznis

Salih Doglod zvani Luka svoj radni vijek vezao je uglavnom za rudnike na općini Zenica. Kako je zatvoren rudnik Stranjani u kojem je radio...

Magazin

Mlada pjevačica Teodora Popovska prošle godine je navršila tek 18 godina, a već je stekla veliku popularnost kod publike. Naime, ona ima nekoliko zapaženih singlova poput...

Crna hronika

Na magistralnom putu M-4 Tuzla – Doboj, u naselju Donja Lohinja kod Gračanice, jučer se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba...

Biznis

Ova kompanija kroz svoje akvizicije i investicije oživljava duh bivše Jugoslavije Slovenska firma Iskra potpisala je ugovor o kupovini većinskog udjela firme Elmap iz...