fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Hajde više dijete napolje, da te vidim, ne mogu više

Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno su postali roditelji, a nasljednici su dali ime Leona.

Aleksandra Nikolić sada je ispričala kako teče oporavak nakon carska reza, a tom prilikom otkrila je i da ne doji kćerkicu zbog problema koji je imala sa grudima prije dvije godine.

– Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osjećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana boljela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje- rekla je Aleksandra i otkrila da li je tokom trudnoće imala strah od porođaja.

– Imala sam strah, ali sam mislila da ću se poroditi prirodno sa epiduralom, međutim nije se tako dogodilo. Pred kraj sam bila: “Hajde više dijete napolje, da te vidim, ne mogu više”. Porodila sam se skoro u 42. nedelji.

Aleksandra je istakla da joj kćerkica uljepšala život.

– Život sa bebom je prelijep. U nekom trenutku jeste teško jer si umoram i neispavan, ali to je nešto čarobno i neopisivo, Ne postoje riječi kojima bih opisala svoja osjećanja. Potpuna sam, sretna i zadovoljna. Mislim da mi je dijete došlo u pravom trenutku i zahvalna sam na tome – rekla je Aleks i otkrila kako je izgledao prvi put kada je ugledala kćerkicu.

– Bila sam pod anestezijom, stavili su mi je na lice, ali ja sam bila toliko iscrpljena od 7 i po sati porađanja ja se ne sjećam šta sam rekla. Čula sam kako plače, ali ne sjećam se šta se dešavalo nakon toga, sve mi je maglovito. Kad sam odspavala i kada sam je svjesna vidjela osjećaj je nevjerovatan. Zasuzile su mi oči, nisam mogla da vjerujem da je to stvorenje moje i da je to moje dijete. Najljepši osjećaj na svijetu, to ću pamtiti do kraja života – rekla je Aleksandra na svom Jutjub kanalu i otkrila zbog čega ne doji kćerku.

– Ne dojim. Imala sam problem sa grudima prije skoro dvije godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani.

(Express / Pink.rs)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...