fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Govorio iskreno o bivšoj supruzi, kaje se što je nije zadržao

Anabela Atijas i Gagi Đogani već godiama nisu u braku, a opšte je poznato da nakon učešća u rijalitiju “Zadruga 3” više nisu ni u kontaktu, zbog čega je mnoge iznenadilo denserovo priznanje.

Poznato je da je ljubav Anabele i Gagija bila turbulentna od samog početka. Naime, njih dvoje su se zavoljeli kada je ona imala 17 godina, a s obzirom na to da je njega tada zanimao dens, ubrzo su oformili grupu “Funky G” i snimili prvu pesmu „Samo u snu“ koja je postala veliki hit.

Nešto kasnije, sav prljav veš iz njihove zajednice iznijela je pjevačica kada su u rijalitili šou programu učestovali svi zajedno – Anabela, Gagi, Luna i njen partner Marko Miljković, kao i Adam Đogani, sin Gagijevog rođenog brata.

Da nema zaborava kada je riječ o staroj ljubavi, svjedoči Gagijevo priznanje o braku sa Anabelom. Naime, on je u emisiji kod Lune otvorio dušu o bivšoj supruzi, te otkrio šta je najviše volio kod nje, ali i zbog čega se kaje.

– Žao mi je što nisam uspio da sačuvam brak, volio bih da sam opstao sa Anabelom – počeo je denser, a potom na Lunino pitanje, otkrio tri osobine koje je najviše volio kod bivše supruge:

– Hoće da pomogne kada je neko u problemu, poštena je i vjerna u braku. Nikad nisam posumnjao da me je varala, čak ni flert nisam vidio. Bila je dobra majka. To mi se mnogo svidelo kod nje – završio je pjevač izlaganje.

(Express / Espreso)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...