fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

ESTRADNI RAZVODI: Jedni se varali uzajamno, drugi uništavali auta, a trećeg prevarila s najboljim drugom

Mjesecima unazad našu estradnu scenu su drmaju razvodi poznatih pjevača i pjevačica, a i u prošlosti su burna okončanja braka bila glavna tema medija i javne scene. Mnogi brakovi završili su se burnim razvodima i optužbama kako za prevare tako i za druge stvari.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Samo 40 dana nakon što je rodila kćerku, Nataša Bekvalac optužila je muža Luku Lazukića za nasilje. Ona je tada objavila i da se po treći put razvodi. Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je Luku Lazukića na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora sa rokom provjere od tri godine zbog porodičnog nasilja bivšom suprugom.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Pjevačica i reper poslije tajnog vjenčanja i velike ljubavi odlučili da se razvedu. Njihov razvod, iako je izgledalo da će proči mirno i sporazumno, završio je vrijeđanjem, izvlačenjem prljavog veša, kao i borba za starateljstvom.

Čak mu je, što je i Ana priznala, jednom prilikom uništila i kola vrijedna 100.000 eura.

Goca Tržan i Ivan Marinković

Razvod pjevačice i Marinkovića pretvorio se u pravi medijski rat. Pjevačica je pričala nije mogla da živim s nekim ko pije, kocka, a da pri tome nema želju da se izliječi, dok je Ivan optuživao da ga je varala u braku.

  • Iako smo se dogovorili da bude bez medija, želio je možda osvetu, i dalje sam, 11 godina poslije, maltretirana, ja mogu da kukam sad, ali opet bih sve isto zbog kćerke – rekla je deceniju poslije razvoga Goca.

Te 2011. godine kada su se razveli, Goca i Ivan su se međusobno krivili za razvod, a njihovo prepucavanje je postao i medijski rat.

  • Nije mi teško da priznam da sam kriva, ali svakako nisam jedina kriva, baš kao što nisam varala Ivana. Sad nije važno ko je koga ostavio, jer to neće promijeniti stvar. Nemam namjeru da sjedim skrštenih ruku dok me pojedinci predstavljaju kao preljubnicu, jer ja to nisam. Da sam željela da varam, sigurno bih odavno izašla iz braka – pričala je tada Tržan.

Darko Filipović i Jasmina

Pjevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine poslije 12 godina braka, a sve je šokirala činjenica da je kraj braka došao jer ga je žena godinama varala sa drugom. Jasmina je potvrdila za medije da su se razveli, uz komentar da im je brak bio veoma loš.

  • Bolje dobar razvod nego loš brak – komentarisala je Jasmina za medije, što je posebno naljutilo pjevača, koji je otkrio pravi razlog.
  • Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne mijenjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote – dodao je Filipović.

(Express / Pink.rs)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...