fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

Džejla Ramović u problemu: Evo šta je tišti, a progovorila je i o Eurosongu

Od prvog pojavljivanja u emisiji „Neki novi klinci“, a potom i u „Zvezdama Granda“, Džejla Ramović je postepeno gradila svoj imidž i blistavu karijeru, ne želeći da u bilo kom trenutku poklekne trendovima i komercijali. Ipak, sada je progovorila o problemu sa kojim se skoro svaki pjevač, pa i ona trenutno susreće.

Pjevačica je za Grand istakla da nikad nije željela da pravi kompomise zarad popularnosti, a progovorila je i o diskografskoj pauzi kojoj su joj mnogi zamjerili.

-Smatram da nema potrebe da žurim za bilo čim jer imam 21 godinu i stvarno imam mnogo vremena ispred sebe. Ne kažem da ne moraju veliki koraci da se prave i sada, ali mislim da imam vremena i da sve može da ide polako. Ja sam zadovoljna kako to ide i ponosim se svim što sam do sad uradila i to je na kraju dana to najbitnije. Ja sam sretna sa onim što radim -r ekla je Džejla za Grand i dodala da je uvijek mnogo truda, rada i ljubavi ulagala u svaki muzički projekat na koji se dugo i čekalo.

Džejla ističe da ima veliku podršku najbližih, ali da odluke o svojoj karijeri donosi sama.

-Najbitnije od svega je da posmatram i slušam mišljenja drugi ljudi, i porodice i publike, ali na kraju kad treba da se odluči pratim isključivo svoje srce. Možda sam propustila neke prilike koje su bile komercijalno dobre, možda neke nisu bile najsjajnije, ali sa svime sam zadovoljna-istakla je pjevačica koja je publiku nedavno obradovala duetom sa Henijem.

Saradnja sa njim desila se spontano, a kako kaže, to je samo početak njihove saradnje zbog koje je eksperimentisala sa muzičkim pravcem i iznenadila publiku.

-Odlučili smo se za pjesmu koja će biti drugačija od svega što sam do sad radila, iako to možda mom srcu nije draže od „Sparte“ i drugih, ali smatram da je super i da sam se možda približila toj publici kojoj sam bila strana. Mislim da smo odradili super posao. Sada mi je vrijeme da sebe pronalazim u različitim žanrovima. Kako sam se ja navikla na taj iskorak, tako će se i ljudi navići. Inače volim da pustim da vrijeme odradi svoje – rekla je Džejla.

Kako godinama važi za miljenicu publike i jednu od najtalentovanijih pjevačica, pitali su je da li se zaista osjeća kao zvijezda.

-To mi je teško da odgovorim. Ako kažem da nisam, reći će da se pravim. Ali nisam, ne osjećam se kao zvijezda– odgovorila je Džejla i priznala šta joj je ovih dana najveća preokupacija, pa i problem.

-Sada se najviše bavim nastupima, posjećujem studije i autore u nadi da ću pronaći nešto novo što ću snimiti. Mislim da je to trenutno svima najveći problem i proces da se nađe odgovarajuća pjesma. Iskreno se nadam da ću možda u skorijoj budućnosti da izbacim neki album, to bi mi mnogo značilo. To je svakom pjevaču najveći cilj – istakla je ona u emisiji „Grand parada“.

Na konstataciju voditelja Tihomira Tepića da je u budućnosti vidi na Evroviziji, pjevačica je odgovorila sa osmijehom:

-I ja sebe vidim, ali se ne dešava!

Izvor

Izdvojeno

BiH

Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine objavile su jučer novi pravilnik o zabrani pušenja u ovom entitetu koji će na snagu stupiti osam dana...

Biznis

„Do kraja jula bit će raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju međudržavnog mosta preko rijeke Tare na spoju magistralne ceste na lokaciji...

Magazin

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje jemnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka...

Vijesti

RK Konjuh već uveliko kreće sa pripremama za novu sezonu. Nova imena naći se se u sastavu rukometnog kluba iz Živinica. Iz RK Konjuh...