fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

DUŠKO JAVNO PRIJETI KARLEUŠI: Sve ću da ispričam, mediji će 2 godine pisati o nama

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod još uvijek nisu potpisali, ali se po svemu sudeći spremaju na taj korak.

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod su prije nekog vremena čak i u medijima najavili, ipak, do njega nije došlo. Međutim, sudeći po ratu, koji bračni par od juče vodi na Instagramu i u medijima, čini se da su nikad bliži odluci, da bračnu zajednicu sporazumno okončaju.

  • Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspiješno.

I dalje pokušavam da izbjegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu djecu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih – otkrio je za Kurir sportista.

Nakon ovoga Jelena je na svom Instagramu objavila prepiske sa Duškovim advokatom u kojima stoji datum iz 2022. godine, u kojima jasno stoji da ona pita za datum i papire za razvod. Uz poruke Jelena je napisala:

Demantujem tvrdnje u izjavi gdje pominje njegove neuspjele pokušaje sporazumnog razvoda. Jedini inicijator razvoda sam ja, a na svaki prijedlog sporazumnog razvoda, do dan danas, iako su prošle godine, Duško i njegov advokat nikada nisu odgovorili.

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod dakle planiraju već neko vrijeme, a još uvijek zakoniti suprug pjevačice i fudbalski menadžer poslije 4 godine medijske tišine, spreman je da progovori na ovu temu, te je u svom Instagram storiju napisao:

Pošto vidim mnogo laži sa druge strane… Nisam se oglašavao 4 godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju. Uskoro ću dati svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati dvije godine da se bave time.

(Express / Exkluziva)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Engleska je povela u 12. minuti pogotkom koji je postigao Jude Bellingham, a isti igrač se...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...

BiH

Hamdija Fejzić jedini je kandidat za načelnika Srebrenice ispred probosanskih stranaka, potvrđeno je za Vijesti.ba. “Gospodin Fejzić je jedini kandidat porbosanskih stranaka za načelnika...