fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

BOLNA ŽIVOTNA PRIČA ANE BEKUTE: Sa 17 godina rodila sina, a onda je uslijedio pakao

Pjevačica narodne glazbe Ana Bekuta izgradila je zavidnu karijeru prepunu bezvremenskih hitova zahvaljujući vrijednom radu i trudu. Ipak, nije samo glazba ono što ju je često činilo temom regionalnih medija.

U njima se nebrojeno puta pisalo o jednom mučnom događaju iz njenog mladenačkog života. Naime, Ana je veoma mlada, sa svega 17 godina, rodila sina kojeg je morala ostaviti u domu za nezbrinutu djecu.

Zbog te teške odluke kasnije je mnogo žalila pa je kod njega odlazila svakog vikenda.

‘Poslije strašnih unutarnjih lomova, smjestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tad je otkinut i ta rana nikad neće zacijeliti. Smatrali su me glupačom zato što ‘to’ nisam na vrijeme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda sam putovala kako bih zagrlila Igora koji bi mi se smiješio u krevetiću, nepogrešivo me prepoznajući. Do sljedeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nosu i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko mjeseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo’, rekla je svojedobno pjevačica.

Shvatila je da je on sve u njenom životu i da ga ne može ostaviti, nakon čega je odlučila otići po njega i od tada su nerazdvojni.

‘Željela sam roditi dijete. Istina, nanijela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam mjeseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da se moj mali lijepi sin morao skloniti s očiju bezgrešnih’, otvorila je dušu Ana za magazin Star.

Nakon što je dijete vratila pod svoje okrilje Ana je bila najsretnija na svijetu. Njih dvoje i danas imaju odličan odnos, a Igor Polić često majku i bodri iz prvih redova na koncertima.

(Express / Scena.story)

Izvor

Izdvojeno

Biznis

„Do kraja jula bit će raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju međudržavnog mosta preko rijeke Tare na spoju magistralne ceste na lokaciji...

BiH

Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine objavile su jučer novi pravilnik o zabrani pušenja u ovom entitetu koji će na snagu stupiti osam dana...

Magazin

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje jemnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka...

Vijesti

RK Konjuh već uveliko kreće sa pripremama za novu sezonu. Nova imena naći se se u sastavu rukometnog kluba iz Živinica. Iz RK Konjuh...