fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Bivša pjevačeva supruga progovorila o trudnoći njegove druge žene

Pjevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina očekuju kćerkicu koja bi na svijet trebala stići u oktobru, a sad je i njegova bivša supruga Ana Sević progovorila o odnosu s njima.

Naime, uoči otkrivanja spola bebe, Katarinini i Darkovi bliski ljudi pogađali su nosi li dječaka ili djevojčicu, a na videosnimci se našla i Ana sa suprugom Danielom Nedeljkovićem.

Tom je prilikom pjevačica i voditeljica rekla da su oni ‘tetka i tetak’ Darkovom budućem djetetu, a onda dodatno pojasnila tu svoju izjavu.

‘Tu snimku smo snimili Daniel i ja povodom otkrivanja spola bebe. To je divna uspomena. Ne znam koju bih titulu dala sebi i nazvala to što ćemo biti toj bebi, ali svakako ćemo biti jako bliski i jako ćemo je voljeti. Lorena se raduje što će dobiti sestru i navijala je da dobije sestru’, rekla je Ana koja se potom osvrnula na negativne komentare na račun njenog odnosa s bivšim suprugom.

‘Mislim da će tih predrasuda biti zauvijek, i za 20 godina. Hvala Bogu da je velikoj većini normalno, svatko neka radi sa svojim životom onako kako misli da treba raditi’, rekla je ona između ostalog.

Podsjetimo, Darko i Katarina čekaju prvo zajedničko dijete, dok pjevač iz prošlih veza ima još dvoje djece. S bivšom suprugom Anom Sević dobio je kćer Lorenu, a potom mu je nekadašnja zaručnica Marina Gagić rodila sina Alekseja.

(Express / Scena.story)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...