fbpx
Vijesti

Arnel Isak opleo po opoziciji i podržao brata Rusmira: Biće bolji i pošteniji od…

Arnel Isak, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, sin Rame Isaka, federalnog ministra unutrašnjih poslova i brat Rusmira Isaka, direktora Kazneno-popravnog zavoda Zenica, oglasio se nakon što je njegov brat imenovan na ovu poziciju.

Poručio je kako je mislio da opozicija u Federaciji BiH više ne postoji.

– Njihova šutnja pred proteste na međuentitetskoj liniji, u organizaciji Milorada Dodika i njegovog SNSD-a, ostavljala je dojam kao da je kompletno rukovodstvo opozicionih stranaka na kolektivnom godišnjem odmoru. Ovih dana ipak vidimo da opozicija, koja je zadnja pozvana da komentariše bilo kakve procese u Federaciji BiH, ipak postoji, sarkastično je prokomentarisao Arnel Isak.

Dodao je i to da će građani Bosne i Hercegovine imati priliku da za četiri godine ocijene šta je nova Vlada radila.

– A radit ćemo na način koji je nepoznat kadrovima trenutne opozicije, odnosno nećemo krasti, nećemo štimati tendere, radit ćemo transparentno i uvažavati konstruktivne kritike, kazao je.

Prokomentarisao je, svakako, i imenovanje svog brata Rusmira na poziciju direktora KPZ Zenica.

– Sigurno će biti bolji i pošteniji direktor od pojedinih supruga i direktorica zdravstvenih ustanova, supruga i sutkinja ustavnih sudova, supruga i uposlenica turističkih zajednica, supruga i direktorica domova zdravlja, kćerki i vlasnica firmi prikačenih na sistem namjenske industrije BiH, sinova i službenika raspoređenih u bh. ambasade i tako dalje. To će pokazati vrijeme, zaključio je Arnel Isak.

Izvor

Oznake: Izdvojeno, Vijesti

Možda vas zanima