fbpx
Sport

Argentinka ponizila Messijeve seksualne sposobnosti: Kao da sam bila sa mrtvacem

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1

Ona je, navodno, imala aferu sa Lionelom Messijem još 2011. godine, a opisujući je nije baš pretjerano lijepo govorila o argentinskom velemajstoru.

O aferi je prvi put govorrila 2016. godine, a sada se još jednom osvrnula na cjelokupno iskustvo.

– Prva stvar, ponašao se kao totalni papak. Umjesto da sam dođe do mene, poslao je ljude iz osiguranja da me dovedu njemu. Prvo sm opričali o muzici, potom me pozvao u svoj stan u Puerto Madero. Ne mogu se sjetiti da li mi je rekao da ima djevojku, započela je Xoana i osvrnula se na seksualno iskustvo sa Messijem.

– Kada jedan partner igra po cijelom terenu, očekuje i od drugog da bude na tom nivou. Da vam prevedem, Messi je bio totalni balvan. Imala sam osjećaj kao da sam sa mrtvacem, opisala je Xoana.

Messi nikada nije komentarisao navode argentinske starlete, a budući da se oko svega nije dizala ni prevelika prašina, mnogi su mišljenja da je Xoana samo pokušavala da se ovakvim riječima dodatno porpularizira. 

Podsjetimo, Messi je još 2008. godine u vezi sa Antonelom Rocuzzo i sa njom ima tri sina, Thiaga (2012. godište), Matea (2015. godište) i Cira (2018. godište).

 

 

Oznake:

Možda vas zanima