fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Anketa SC o tome ko je najbolji igrač WWin lige Bosne i Hercegovine

Portal scsport.ba ponudio je čitaocima mogućnost da glasaju za najboljeg premijerligaškog igrača u sklopu izbora KRISTALNIH 11 za sezonu 2023/24.

Nemanja Bilbija je izabran od strane igrača i trenera, a isto su mislili i čitaoci portala Sport Centar.

U petak je održana manifestacije “Kristalnih 11”, glasali su svi igrači i treneri WWin lige Bosne i Hercegovine, a Nemanja Bilbija je izabran za najboljeg igrača lige.

Najviše glasova dobio je najbolji strijelac WWin lige Bosne i Hercegovine i reprezentativac naše domovine, Nemanja Bilbija. Napadaču Zrinjskog pripalo je 34% glasova.

Drugo mjesto zauzeo je najbolji strijelac FK Sarajevo, Hamza Čataković, sa 26% glasova. Na trećem mjestu je posuđeni fudbaler Bešiktaša, koji je ovu sezonu proveo na “Koševu” i pružao odlične partije, Ajdin Hasić, sa 22% glasova.

Zanimljivo je da su čitaoci našeg portala glasali za Hamzu Čatakovića i Ajdina Hasića, koji nisu izabrani u najbolji jedanaest igrača.

Pored njih, Nermin Haskić je dobio 9% glasova, dok su Vidić i Kvržić dobili po 4%. Vezista Posušja, Karlo Kamenar, dobio je 1% glasova.

The post Anketa SC o tome ko je najbolji igrač WWin lige Bosne i Hercegovine appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...