fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

ANA NIKOLIĆ SE U GLUHO DOBA NOĆI PREOBUVA U KOLIMA: Nešto je očigledno pošlo po zlu

Muzička zvijezda Ana Nikolić u posljednjem periodu rijetko se pojavljuje u javnosti, a “PulsOnline.rs” ekipa uhvatila ju je u centru grada.

Naime, Nikolićeva je u gluho doba noći bila sama u svom skupocijenom automobilu, a kako smo primijetili, osamila se kako bi mogla da izuje čarape.

Ipak, nešto je očigledno pošlo po zlu, budući da je Ana nekoliko puta obuvala, pa izuvala čarape dok na kraju nije postigla željeni rezultat.

Nikolić nije napuštala svoj automobil sve dok je naša ekipa bila na licu mjesta, a nepoznato je u kom se pravcu kasnije uputila.

Podsjećanja radi, Ana je nedavno uhvaćena kada je bila ispred Centra za socijalni rad.

Nikolić je sređena izašla iz svog doma i uputila se ka Centru za socijalni rad na Voždovcu. Kako se može pretpostaviti, ona i Rasta su očigledno pokrenuli postupak u koji je uključen Centar kako bi se našlo najbolje riješenje za dijete.

Ana je poslije posjete ovoj ustanovi nastavila da obavlja svakodnevne obaveze, te se uputila do mjenjačnice, banke, a usput obavila i nekoliko kupovina za kuću.

(Express / Plusonline.rs)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...