fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Biznis

Addiko Mastercard® Prepaid kartica: Pripremite se za nezaboravno putovanje

Brzo i jednostavno upravljajte sredstvima na kartici i dopunjavajte je iznosom koji vi želite.

Addiko Bank d.d. Sarajevo iz svoje ponude proizvoda ovaj put izdvaja Addiko Mastercard Prepaid  karticu – proizvod koji možete preuzeti odmah u bilo kojoj poslovnici Banke bez čekanja, a sredstvima na kartici možete raspolagati bilo kada i bilo gdje.

Addiko Mastercard Prepaid karticu je moguće koristiti online, na POS terminalima i bankomatima u zemlji i inostranstvu, a raspoloživi iznos sredstava na ovom računu je iznos koji klijent samostalno određuje uplatom željenog iznosa putem Addiko Mobile aplikacije s tekućeg računa otvorenog u Addiko Bank d.d. Sarajevo. Kako klijent raspolaže samo onim iznosom sredstava kojim je samostalno dopunio karticu i time smanjio rizik zloupotrebe cjelokupnih sredstava na tekućem računu, Prepaid kartica je jedna od atraktivnih platnih kartica za obavljanje online transakcija. Sve Addiko kartice imaju 3D secure, kao dodatni nivo sigurnosti prilikom izvršenja transakcija.

Kako navode iz Addiko banke, uz Prepaid karticu je vrlo jednostavno upravljati finansijama i kontrolisati budžet, obzirom da na ovaj način klijent može planirati raspolaganje sredstvima, te jednostavno i lako kontrolisati i pratiti transakcije. U periodu godišnjih odmora i školskih ekskurzija, kao posebnu pogodnost ove kartice izdvajaju i smanjenje mogućnosti od krađe i gubitka novca, te uživanje u finansijskoj sigurnosti u toku trajanja putovanja, jer novčana sredstva na kartici nisu povezana sa sredstvima na tekućem računu klijenta.

Iz Banke dodatno poručuju da je Addiko Mastercard Prepaid kartica izuzetno atraktivan proizvod i za studente jer uz korištenje Studentskog tekućeg računa, čijeg troška održavanja su oslobođeni, studenti mogu aplicirati i za Addiko Mastercard Prepaid karticu bez naknade za izdavanje iste u toku trajanja posebne ponude do 30. juna 2024. godine.

Pored brojnih benefita koje ovaj proizvod donosi, potrebno je istaći i to da je naknada za održavanje kartice za sve klijente, postojeće i nove, 0,00 KM. Postojeći klijenti karticu mogu preuzeti u njima najbližoj poslovnici Addiko Bank d.d. Sarajevo, a novi klijenti istu mogu preuzeti uz otvaranje tekućeg računa.

Više informacija o proizvodu je moguće saznati putem zvanične Web stranice Banke ili pozivom na besplatni broj telefona Kontakt centra 0800 2 0206.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...