fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

ACO PEJOVIĆ SVE PRIZNAO: Trajalo je 8 godina!

Posljednjih dana telefon Aca Pejovića ne prestaje da zvoni. Novi album ugledao je svjetlost dana, a na promociji se pojavio u društvu supruge Biljane. 

Iako važe za jedan od najskladnijih i najdugovječnijih parova na estradi, Aco i Biljana Pejović našli su se pod budnim okom javnosti nakon što je priča o pjevačevom navodnom nevjerstvu dospjela u medije.

Zluradi komentari nisu uspjeli da poljuljaju njihov odnos pun ljubavi.

  • Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta… Ni mene ni moju porodicu.

Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše – rekao je pjevač.

Aco je tom prilikom za emisiju „Eglam” otkrio i kako njegova porodica reaguje na takve komentare.

  • Mi se smijemo kući kad sjedimo.

Poljubac Aca i Biljane dokaz je da je u njihovom braku sve u redu, ali pjevač je odlučio da svojoj publici, ipak, prizna zašto toliko dugo nije objavio album.

Moram da priznam da osam-devet godina nisam izbacio CD. Imao sam moralnu obavezu prema ljudima koji slušaju i vole to što ja radim da sninim CD kompletan.

Nisam ja svih ovih godina bio u zapećku. Izbacivao sam pjesme, ali album nisam punih osam godina izbacio, toliko je trajao taj period – iskreno je priznao Aco Pejović u emisiji „Ispovest”.

(Express / Gloria)

Izvor

Izdvojeno

BiH

Privremeni izvod iz centralnog biračkog spiska za ovogodišnje lokalne izbore dostupan je javnosti, saopšteno je iz Centralne izborne komisije BiH. CIK je pozvao sve...

Biznis

Stambeno poslovni objekat Nova Pecara u Tuzli bit će bogatiji za dugo očekivani Bingo hipermarket koji će svoja vrata će otvoriti 13. juna u...

Magazin

Pjevač Tropico benda, Aleksandar Sale Cvetković, doživio je nezgodu u jednom shopping centru te je završio u bolnici. Pjevaču je jučer iznenada pozlilo, nakon...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Slaviša Radović, lijevi bek, više neće nositi dres FK Sarajevo. On se od bordo tima oprostio...