fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

8 spavaćih soba,11 kupatila, bioskop, saune, bazen

Bivša teniserka Jelena Janković se s mužem Brankom Barcem i kćerkom preselila u Ameriku, gdje ima kuću, saznaje Kurir. Proslavljena sportistkinja odlučila je da napusti Beograd i da uživa u mjestu Rančo Santa Fe u blizini San Dijega, gdje ima vilu.

Ona je urađena u mediteranskom stilu, a prostire se na 1.500 kvadrata. Ta oaza mira ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, bazen, teretanu, teniski teren, saunu, salu za masažu, bioskop i vinski podrum sa 1.500 boca. Iako je prije nekoliko godina Jelena planirala da je proda, od toga je po svemu sudeći odustala.

Ona je maksimalno posvećena podizanju djeteta i privatnom biznisu, a u svemu ima pomoć i podršku supruga, koji je češće na relaciji Amerika-Srbija zbog svojih poslovnih obaveza.

Otkako se porodila, Jelena je promijenila način života, o čemu je govorila za medije u Sloveniji, kad se i posljednji put javno oglasila:

– Lijepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, želim da imam privatnost. Kad sam igrala, bilo je drugačije. Biti broj jedan na svijetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dijete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi – rekla je ona tada.

Podsjetimo, Jelena i Branko su se upoznali slučajno početkom 2020. godine. Ona je otišla u jednu privatnu kliniku da se testira na koronu, gdje ga je i srela. Taj susret je za oboje bio fatalan, jer se rodila ljubav na prvi pogled. Da su zajedno, niko nije znao, ali razotkrio ih je Kurir kad je objavio da je Jelena u drugom stanju.

Jelenin suprug je doktorirao medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine – reumatolog. Na zvaničnom sajtu može se pročitati da je odbranio doktorat na temu “Uloga seksualnih steroidnih hormona u akutnom infarktu miokarda kod muškaraca starijih od 40 godina”. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Jelenom i njenim suprugom na brojeve telefona poznate redakciji, ali oni nisu odgovarali na pozive.

(Express / Pink.rs)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...