fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

18 MILIONA EURA SAMO DIO JEDNE SEZONE! Koliko je ukupno koštala Zadruga?

Vijest o zatvaranju “Zadruge 6” iznenadila je fanove popularnog Pinkovog rijalitija, a ovim povodom oglasili su se Željko i Milica Mitrović.

– Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena predsjednika republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa!

Željko Mitrović je tokom superfinalne noći “Zadruge 1” saopštio da je rijaliti osvojio prestižne nagrade.

– Sa ponosom možemo da saopštimo da je danas u 16 časova u Budimpešti, gdje se održava festival NATPE, tročlani žiri odlučio da rijalitiju “Zadruga”, tačnije kompaniji “Pink Media Group”, dodijeli prvu nagradu za najbolju produkciju i drugo mjesto za najinovativniji format na svijetu.

Ovo saopštenje je rastužilo vatrene fanove rijalitija koji su Željko Mitrović i njegova supruga Milica Mitrović zajedno osmislili i u koji su uložili nevjerovatnu sumu novca!

Vlasnik TV Pink je otkrio da je investirao čak 18 miliona eura u drugu sezonu, a kako se špekuliše, u šestu sezonu je uložena mnogo veća suma novca.

Youtube kanal, na koji je postavljeno čak 146.000 snimaka je jedan od najjačih u regionu i ima 2.18 miliona pratilaca, a broj pregleda doseže nevjerovatnih 12.041.382.962.

Za šest godina su kroz “Zadrugu” prošli brojni učesnici. Iako nisu svi ostali upamćeni, šansu da se takmiči dobilo je više od 400 ljudi!

Pink je izdvojio čak 300.000 eura za pobjednike svih sezona, ne računajući njihove honorare.

Bez obzira na nesumnjivo veliki profit, “Zadruga” je dočekala svoj kraj, a da li će od septembra početi neki novi rijaliti, ostaje nam da vidimo.

(Express/Espreso)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Engleska je povela u 12. minuti pogotkom koji je postigao Jude Bellingham, a isti igrač se...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...

BiH

Hamdija Fejzić jedini je kandidat za načelnika Srebrenice ispred probosanskih stranaka, potvrđeno je za Vijesti.ba. “Gospodin Fejzić je jedini kandidat porbosanskih stranaka za načelnika...