fbpx
Zanimljivosti

ZVEZDE GRANDA RASKRINKANE! Nermin iznenadio Sandru na snimanju emisije, ona ostala bez riječi

Trećeplasirana finalistkinja prethodne sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sandra Mladenović je već prvim pojavljivanjem skrenula pažnju na sebe, a od tada samo niže uspjehe na poslovnom planu.

Nakon što je u finalu ponijela bronzanu medalju, mlada pjevačica je krenula polako da gradi svoj estradni put i muzičku karijeru. Već prvom pjesmom „Djevojačke suze“ pogodila je ukus publike, pa je osam mjeseci nakon završetka sezone dobila i titulu miljenice milionskog auditorijuma.

Sandru je već tokom takmičenja njena omiljena pjevačica i članica žirija Snežana Đurišić proglasila za svoju nasljednicu, a ona sa velikom odgovornošću nosi tu laskavu titulu. Njena mentorka Ana Bekuta takođe je u svojim izjavama isticala da je Sandra veliki potencijal i da će napraviti veliku muzičku karijeru.

Sandra je za medije govorila o raznim temama, a na kraju razgovora priredili su joj iznenađenje koje će sigurno dugo pamtiti.

Na samom početku razgovora za medije, Sandra je otkrila kako se nosi sa titulama koje je do sada ponijela, a pred kamerama priznala je da je sama sebi najveći kritičar.

– Čini se možda kada se kaže osam mjeseci je prošlo od takmičenja kao mnogo, ustvari, meni je to proletjelo da to nije normalno. Ja sam u „Zvezde Granda“ ušla bez velikih očekivanja, nespremna po tom pitanju, tako da mi je to bilo zasita jedno predivno iskustvo, ali i jedna velika odgovornost. Nije teret, ali je nešto što nosiš na leđima sa velikom dozom opreznosti za svaki naredni korak i za sve što uradiš u budućnosti, pogotovo kada ti neko tako nešto izgovori, kao što je meni takva legenda rekla – kaže ona.

Sandra ističe da je ponosna na sve što je do sada postigla, ali kaže da je oprezna i da tek treba da se dokaže u poslu. Pjevačica je za priznala da joj je potajna želja da i njena mlađa sestra krene muzičkim stopama i da jednog dana bude kolegica.

– Ja bih njoj bila podrška čime god da odluči da se bavi u životu. Ona je meni jedina, ja drugog rođenog nemam, naravno da ću je podržati samo ako to nije nešto loše. Iz dosadašnjeg mog iskustva, naravno da bih je podržala i bilo bi mi žao da se ne bavi ovim poslom i da propadne njen talenat, jer znam koliko je talentovana – dodaje ona.

U emisiji su Sandri željeli da naprave iznenađenje, u pomoć su pozovali pojačanje, pobjednika i njenog prijatelja Nermina Handžića koji je je uspio da sačuva tajnu i dogovor sa redakcijom, a kada ga je Sandra vidjela, ostala je bez riječi.

– Zdravo! Čuo sam da se ovdje nešto snima, ja svaki put moram na njih da naletim – rekao je Nermin sa osmijehom na licu.

Poslije malog šoka i zagrljaja sa kolegom Sandra je ne skrivajući osmijeh sa lica priznala da joj je drago što je došao, ali je imala i jednu poruku za novinarku koja je sve ovo organizovala.

– Znači strašno, ubiću vas, majke mi!

U videu ispod teksta pogledajte iznenađenje koje joj je priredio Nermin.

(express/grandonline)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima