fbpx
Zanimljivosti

Zvanično najskuplje i najveće grudi: Elektra Elite za novo poprsje iskeširala 12.000 eura

Transrodna pjevačica Elektra Elite zvanično ima najveće i najskuplje grudi na javnoj sceni, što se može zaključiti i po njenim najnovijim fotografijama.

Kako saznajemo, ona je nedavno išla na remont u Belgiju gdje je povećala grudi, gdje joj je ugrađeno čak 5.000 kubika. Za najnoviju intervenciju iskeširala je 12.000 eura, što za nju generalno nije ni mnogo budući da toliko prosječno zaradi za dvije noći.

Njeno novo poprsje izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama nedugo nakon objave prve fotografije. Većina hvali njen novi poduhvat, dok ostatak kudi i negoduje da je pretjerala i da lako može imati problem s kičmom zvog veličine implanata. Međutim, ona se nije oglašavala ovim povodom.

Kada je riječ o poslu, Elektra je nedavno boravila u Njemačkoj gdje je pripremala novi projekat, a prema saznanjima, u Beograd će doći početkom oktobra zbog promocije novih pjesama. Već neko vrijeme se povukla i standardno je posvećena svojim primarnim zanimanjem u Cirihu, a bila je i gošća najgledanijeg njemačkog rijaliti šou programa čiji je osnovač poznati milijarder.

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Možda vas zanima