fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Zanimljivosti

ZORICA BRUNCLIK PLJUNULA MILOŠA BOJANIĆA I NAZVALA GA POGRDNIM IMENOM! Slučaj dobio sudski epilog

Brunclikova je izgubila spor protiv Miloša Bojanića koji ju je tužio jer ga je na „Farmi“ pljunula i nazvala ga pedofilom i lažovom.

Zorica Brunclik osuđena je zbog vrijeđanja Miloša Bojanića. Presuda je izrečena po krivičnoj tužbi poznatog pjevača, jer ga je Brunclikova u rijalitiju „Farma“ davne 2012. pljunula u lice, nazvala pedofilom i lažovom i rekla mu da je trula prostata.

Prema pisanju medija Bojanić je tražio 500.000 dinara odštete za nanešeni duševni bol i povredu časti.

  • Zorica je izgubila presudu i krivično je osuđena, dok je materijalni postupak još u toku. Data joj je opomena i moraće da reguliše sve sudske troškove. Pošto se ranije nije odazivala na ročišta i maksimalno je izbjegavala da se suoči s Bojanićem, na posljednjem se pojavila jer joj je uručen policijski poziv. U sudnici je nastao opšti haos – prenijeli su mediji, a navodno je Zorica zaplakala pred sudijom.
  • Sudija je vikala na Brunclikovu kad joj je postavljala pitanja jer se pjevačica pravila da se ne sjeća da je vrijeđala Miloša i da je bila isprovocirana. U trenutku je počela da plače jer više nije znala šta da kaže – završio sagovornik, insistirajući na anonimnosti.

Ovim povodom se tada oglasio i poznati pjevač Miloš Bojanić:

  • Jeste, istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pjesme. – rekao je tada kratko i jasno pjevač.

Inače, Miloš je na jednom ročištu protiv Zorice rekao da će joj oprostiti uvrede ako ona i njen suprug Kemiš povuku tužbu koju su podnijeli protiv njega jer je u rijalitiju izjavio da su dobili stan u centru Beograda od nekadašnje političke stranke JUL, čiji su bili članovi.

(express/alo)

Izvor

Možda vam se sviđa

Vijesti

Nedim Sladić, bh. meteorolog, oglasio se na svom Facebook profilu gdje je sa javnošću podijelio informaciju o pljuskovima sa grmljavinom koji se očekuju večeras u...

Vijesti

Nakon što je talentovana Tuzlanka, Belma Huseinefendić svojom pjesmom  „ŠIBAM DALJE“ i cover obradom „Odakle sam ja“ napravila pomamu, odlučila se na objavu novog...

Biznis

Vjeruje se da će niskotarifni prevoznik Wizz Air obustaviti šest ruta iz svoje baze u Sarajevu tokom narednih mjeseci. Kompanija je prije više od...

Vijesti

U Velikoj sali Doma kulture Kakanj održana je jučer Akademija povodom 32. godišnjice osnivanja Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Kakanj, a prisutnima se tim...