fbpx
Vijesti

ZORANA JE ŽENA ČUVENOG KOMPOZITORA: Razlika od 30 godina se ne osjeti, prenosim mu svoju mladalačku energiju

U jednom beogradskom restoranu pjevačica Zorana Simeunović proslavila je 30. rođendan. Da sve protekne kako treba i dolikuje, pogotovo pošto je okrugla rođendanska brojka u pitanju, pobrinuo se njen suprug Steva Simeunović, autor mnogih hitova narodne muzike. Steva je od supruge stariji 30 godina, ali kako je Zorana više puta izjavila ona tu razliku u godinama ne osjeća, jer je njen muž pun energije i ništa mu nije teško.

-Vjerujem da sam i ja tome zaslužna i da mu prenosim dovoljno svoje mladalačke energije – rekla je za “Express” Zorana uz osmijeh.

Pjevačica je nedavno nastupila na Saboru narodne muzike, ali se sa pjesmom “Ne boli me” nije plasirala u finale.

-Nisam razočarana zbog toga, važno mi je bilo da učestvujem na jednoj tako važnoj manifestaciji, da se družim sa kolegama, da upoznam i neke nove, ali prije svega da promovišem novu pjesmu. Neće biti prvi put da neke pjesme osvoje nagrade i nikada se više ne čuju, a one koje su su ostale bez nagrade postanu slušanije od njih. Tako da vjerujem da će moja pjesma da zaživi, a takve su i prve reakcije – samouvjerena je Zorana.

Ona je prošle godine kada je proslavljala rođendan promovisala i svoj prvi album i okupila brojne kolege iz svijeta folk i pop muzike. Ovaj put bilo ih je nešto manje, ali je atmosfera opet bila na nivou, a osim slavljenice zapjevali su i Acko Nezirović i Aleksandra Tadić Cipka. Među prisutnima bili su i Miša Mijatović, Aleksandar Sofronijević, Dejan Milićević, Dragiša Golubović, kao i brojni prijatelji porodice Simeunović izvan estradne scene.

Tekst i foto: S. Danilović

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima