Povežite se sa nama

Sport

Zlatan Ibrahimović tokom izolacije: Njemu nikada nije dosadno

Objavljeno

-

Igrač Milana Zlatan Ibrahimović ranije je pozvao sve ljude da se udruže u borbi proriv koronavirusa. Govorio je o tome da ljudi trebaju pomagati jedni drugima i da se treba suprostaviti zarazi. Pozvao je poznate ljude da daju donacije, kako bi sve što prije bilo okončano.

On se nalazi u Milanu, gdje je izuzetno teška situacija, a trenutke u izolaciji koristi na sebi svojstven način. Nije mu dosadno, a i ovog puta je pokazao svoje vještine. Dovoljno da izazove veliki broj kometara i još jednom pokaže šta zna.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Oglašavanje

Sport

Popularni Mire ponovo pozira

Objavljeno

-

Od

I dok se u proteklim danima i sedmicama ime bh. reprezentativca Miralema Pjanića najviše vezivalo uz transfer u Barcelonu, veznjak Juventusa ponovo je uskočio u ulogu manekena.

Tridesetogodišnji fudbaler danas je predstavio novu kolekciju brenda Imperial.

Fudbalski reprezentativac naše zemlje i ranije je sarađivao s pomenuti modnim brendom, a na društvenim mrežama objavio je video u kojem promoviše najnoviju kolekciju.

  • Moja druga kolekcija. Moj prvi izbor – napisao je Pjanić na društvenim mrežama.

Očito se odbrojavanje koje je Zmaj objavio u srijedu na Instagramu odnosilo upravo na zvanično predstavljanje nove kolekcije brenda s kojim uspješno sarađuje.

Nastavite čitati

Sport

Potvrđeno: Serija A nastavlja se 20. juna

Objavljeno

-

Od

Fudbalsko prvenstvo u Italiji se nastavlja 20. juna, objavio je ministar sporta Italije – Vinćenco Spadafora (Vicenzo). Kup Italije se nastavlja sedam dana ranije, 13. juna.

– Kao što smo od početka pričali, fudbal je trebalo da se nastavi čim se steknu uvjeti i bezbjednost, a Naučno-tehnički komitet nam je odobrio medicinske protokole. Italija se polako vraća na noge, a jedino je ispravno da se i sa fudbalom učini isto. Nauka i medicina je prihvatila protokol, ali je ostala čvrsta u stavu da je karantin neophodnost kad se ustanovi da je igrač pozitivan – rekao je Spadafora.

Jedini problem je upravo izolacija koja je ostala važeća za čitavu ekipu ako makar jedan fudbaler bude zaražen koronavirusom. Tu praksu Englezi ne primjenjuju već se vode taktikom da se samo zaraženi šalju u karantin, a ostali nastavljaju dalje.

Nastavite čitati

Najčitanije