fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Turizam

Živimo marketing! | visitbih.ba

U svijetu tehnologija koje se svakodnevno razvijaju, stvarajući nove trendove i metode rada, danas svi #zivimomarketing jer jedino tako je moguće postići uspjeh u neizvjesnim vremenima.

Živjeti marketing znači adekvatno koristiti sve kanale za komunikaciju i interakciju, svakodnevno jačati svoj brend, rasti i razvijati biznis, stvarati jedinstvena iskustva, raditi to sa strašću i biti pokretačka snaga okolini. Jer marketing utječe na oblikovanje života i životnih navika.

Marketing agencija Altermedia, već devetu godinu zaredom organizira susret najvećih domaćih, regionalnih i svjetskih stručnjaka iz oblasti marketinga i tržišnih komunikacija, na prestižnom događaju Sarajevo Marketing Summit.

Biti dijelom ove konferencije znači poslušati najbolje, najaktuelnije i najefektnije primjere i strategije kako živeći marketing, postići izvrsne rezultate.

​9. Sarajevo Marketing Summit donosi top marketing trendove koje trebate usvojiti već danas, kako biste u vremenu kada isti postanu redovna praksa imali najbolje rezultate za vaš biznis i stvorili konkurentsku prednost.

I ove godine konferencija će trajati dva dana. Prvi dan tematski je nazvan The Future of eCommerce, gdje će se poseban fokus staviti na marketing u online prodaji, te mogućnostima i prilikama za razvoj iste, na našem tržištu, a drugi dan će zasigurno obilježiti predavanje keynote speakera Tony Durhama koji je 35 godina proveo na vodećim pozicijama u kompaniji Procter & Gamble, a danas je vlasnik vlastite konsultantske kompanije “Tony Durham Consulting Limited”.

Veliku pažnju učesnika konferencije izazvat će izbor za Marketing Superstara, koji se sada već tradicionalno održava u sklopu programskog dijela Summita. Tako će prema izboru marketinške javnosti biti odabrana tri Marketing Superstara (predstavnici domaće, regionalne i svjetske kompanije) koji će sljedeće godine imati mogućnost da ispričaju svoju priču o uspjehu, na 10. Sarajevo Marketing Summitu.

Ne propustite priliku da se uvežete sa više od 400 učesnika, predstavnika uspješnih bh. i regionalnih kompanija, eksperata iz marketinga i poslovnog svijeta.

Sarajevo Marketing Summit održat će se u srijedu i četvrtak 12. i 13. Oktobra 2022, u Hotelu Hills u Sarajevu. Više o programu, predavačima i kotizacijama možete pročitati na www.marketing-summit.ba.

Izvor

Možda vam se sviđa

Sport

Nakon završetka utakmice Bosna i Hercegovina – Crna Gora u Zenici, gostujući navijači prelijepim gestom izazvali su ovacije Bilinog polja. Autor:...

Vijesti

Septembar je mjesec svadbi, a mnoge javne ličnosti upravo u septembru rekle su “Da”. Sandra je objavila niz fotografija u vjenčanici pa su mnogi...

Biznis

Najveći bosanskohercegovački trgovački lanac, Bingo, 30. septembra otvara novi prodajni objekat u Banjaluci, koji će zauzimati više od 6.000 kvadratnih metara. Sudeći po plakatima...

Magazin

Kada je pogrebna povorka kraljice Elizabete krenula od Bakingemske palate do Vestminsterske opatije, njenu kočiju je vukao konj bez jahača. Bila je to neočekivana...