fbpx
Zanimljivosti

Zet Zorice i Kemiša se ne odvaja od njih: Pokazao najvažniju ženu u životu, a nije njihova kćerka

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ Miloš Vujanović već par godina uživa u braku sa nasljednicom Zorice Brunclik Zlatom Aranđelović, sa kojom ima i kćerku.

Iako se nakon takmičenja medijski previše ne eksponira, Miloš na sve važne događaje uvijek ide u pratnji supruge i njenih roditelja Zorice i Kemiša, te su mnogi komentarisali da se izgleda od njih ne odvaja i da mu je Brunclik zamijenila majku.

Tako se u njihovom društvu pojavio na svadbi Đanijevog sina Miloša, a ljubav i slogu prema supruzi i njenoj porodici nije mogao a da ne pokaže, te je sve vrijeme igrao sa njima, dok je svoju ljepšu polovinu ljubio i grlio.

-Zlata je od rođenja medijski eksponirana i zna šta ovaj posao nosi, jer je u svojoj kući imala savršen primjer ljudi koji su uspjeli na tim poljima. Znam da joj najteže pada kada se desi da moram da radim za neke name važne datume i kada više dana nismo zajedno, ali sve to nadomjestimo čim se vratim kući – istakao je nedavno za Grand.

Malo je poznato da i sam pjevač potiče iz muzičke porodice, kao i da mu je otac poznati menadžer Miki Vujanović koji je od početka uz zvijezdu „Granda“ Bojana Pavlovića, a brinuo je i o njegovoj karijeri.

Iako često govori da mu je Zorica druga majka i da se sa punicom odlično slaže, Miloš je na svom Instagram profilu predstavio najvažniju ženu u njegovom životu.

Pjevač je pozirao sa majkom, a u opisu zajedničke fotografije stavio je emotikon srca, što je raznježilo njegove pratioce.

(Express/Grand.nova.rs)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima