fbpx
Zanimljivosti

ŽENA DŽIBONIJA OBAVIJENA VELOM MISTERIJE! Više od 20 godina su u braku, evo kako izgleda

Kada je u jednom od rijetkih intervjua govorio o supruzi, Džiboni je istakao da je ponosan što je upoznao takvu ženu.

Zlatan Stipišić Džiboni jedna je od najvećih muzičkih zvijezda regiona, a malo ko zna kako izgleda njegova ljepša polovina. Iako su više od dvadeset godina u braku, Džibonijeva supruga Sanja ne voli da se eksponira u javnosti, a zajedničke fotografije gotovo da je nemoguće pronaći.

Zlatan i Sanja poznaju se još iz djetinjstva, dok su bili komšije u Splitu, a na vječnu ljubav zakleli su se dvadesetih godina. Budući da privatni život čuva od očiju javnosti, muzičar je čak i u biografiji pod nazivom „Tajna vještina“ bio škrt na riječima kada je pisao o vjenčanju. Otkrio je tek da je proslava bila skromna i diskretna. Na vječnu ljubav zakleli su se u zagrebačkoj Dubravi i imaju troje djece, kćerku Tanju i sinove Randa i Lorenca.

Kada je u jednom od retkih intervjua govorio o supruzi, Džiboni je istakao da je ponosan što je upoznao takvu ženu.

‒ Mi smo ljudi koji su se pronašli puno prije nego što se meni popularnost dogodila i imamo odnos koji je potpuno atipičan, puno zdraviji i iskreniji – otkrio je za „IN“ magazin.

Zanimljivo je da je na početku veze Sanja plaćala račune, što je Džiboniju smetalo, pa je počeo da piše pjesme za kolege, kojih se, kako je sam priznao, u to vrijeme stideo. Tako je nastao i čuveni hit Dina Dvornika „Zašto praviš slona od mene“ koji Stipišić nije želio da potpiše.

(express/alo)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima