fbpx
Zanimljivosti

Željko Šašić ogolio dušu: „Nisam sretan, hvata me depresija“

Pjevač Željko Šašić pojavio se na rođendanu djeteta svog kolege Samo Boba u društvu jedne lijepe žene, za koju su svi, već na prvu loptu pomislili da je nova izabranica.

– To je kuma, nemojte, molim vas, mi smo ozbiljni ljudi. Da sam znao da su mediji ovdje, ušao bih kroz službeni ulaz. Šalim se, nemam šta da krijem – rekao je on, a na pitanje da li izgleda sretno jer je emotivno ispunjen, odgovorio je:

– Kako djelujem? Ma, nisam ni sretan, ništa nisam. Došao sam sa mora, inhaliram se i neka me depresija hvata, ljetu je kraj. Malo sam izgubljen ovih dana, izvinjavam se.

Pjevač se dotakao i svoje nasljednice i otkrio da li voli da sluša njegove pjesme, kao i da li od tate krije da je zaljubljena.

– Nju je zahvatio novi talas, voli stare pjesme, pa tako i moje, ali sluša i ovo novije. Ne pita ona mene da li imam nekoga, pitam ja nju: „Da li ima nešto?“, ona mi kaže da nema. Ne krije to od mene, čak je vrlo otvorena i direktna, toliko da se neki put uplašim. Šalim se, imamo odličan odnos. Dajem joj savjete, ja sam ipak moderan ćale. Mada, mnoge stvari i ne odobravam, pa možda više i nisam, ali trudim se – kazao Šašić.

(express/grand)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Možda vas zanima