fbpx
Zanimljivosti

ZBOG RAZLIKE U GODINAMA SVI SU MISLILI DA JOJ JE OTAC: Ovaj poznati čovjek je bivši muž Nede Ukraden

Pop diva Neda Ukraden, čini se, da sve čega se dotakla pretvarala je u uspjeh. Postala je jedna od najvećih regionalnih zvijezda, završila dva fakulteta, ostavrila se kao majka

Međutim, ono u čemu nije imala sreće, kako sama priznaje, je ljubav. Iako je uvijek bila voljena, pjevačica nije uspjela da se „pronađe“ pored nekog muškarca. Čovjek pored koga se najduže zadržala bio je reditelj Milan Bilbija, bivši muž Nede Ukraden.

 Nikada se nije postavljalo pitanje da li sam voljena i obožavana, da li su mi se udvarali, toga mi nije manjkalo, nego šta je u ljubavi dobro za mene. Tražila sam nešto što nisam mogla da dobijem – saveznika, podršku, bezgranično povjerenje, prijatelja prije svega. Ne kažem da toga nije bilo, ali ne u mjeri u kojoj mi je bilo potrebno. Popularnost, putovanja i duga odsustva od kuće uzela su danak i uništila ono dobro što je postojalo u mojim vezama – izjavila je jednom prilikom pjevačica za „Hello!“.

Bivšeg supruga Milana upoznala je kao veoma mlada, bili su deset godina u vezi koju su poslije krunisali brakom, međutim razveli su se nakon tri godine. Kao kruna ljubavi na svijet je došla kćerka Jelena, a koliko su se supružnici voljeli svjedoče i njihove rijetke porodične fotografije koje su izazvale pravu senzaciju kada su osvanule na društvenim mrežama.

(Express/Svet)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima