fbpx
Zanimljivosti

ZAŠTO TAKO DA SE UPROPASTIŠ? Rasta operisao lice, više nije isti čovjek

Stefan Đurić Rasta otkako je kročio na javnu scenu ima jedinstveni imidž od kojeg ne odustaje. Dredovi, opuštena garderoba i pravac muzike je nešto što koliko god vrijeme zahtijevalo od njega da promijeni, čini se da do toga neće doći.

Trenutno je, po riječima njegovih fanova u nekoj vrsti medijske ilegale, vjerovatno sprema nove hitove, a i uživa sa novom izabranicom Marijom Balaban, kao i sa kćerkom Tarom za koju je veoma vezan. Reklo bi se da su ga razvod sa Anom Nikolić kao i kućni pritvor i boravak u zatvoru potpuno promijenili, te da je reper sada našao balans u životu ne dozvoljavajući da išta poremeti njegov mir.

Makar je tako bilo do nedavno, dok na društvenim mrežama nije počela da kruži stara Rastina fotografija. Naime, na njoj nema ništa od ovog čovjeka danas. Vidno mršaviji, šatiran, kratke kose, bez dredova i brade reper je izgledao prije nešto više od 10 godina.

Pretpostavlja se da je slika nastala prije početka Rastine pjevačke karijere, jer se na istoj vidi kako je on u nekoj vrsti nošnje, što tek ne ide uz njega. Bilo kako bilo, vjerujemo da bi Stefan poželio da spali ovu fotografiju, da može, međutim ona je ipak isplivala u javnost i mnogi su se složili u komentarima da mu takav imidž uopšte ne stoji loše.

Podsjećanja radi, Đurić dolazi iz obrazovane, intelektualne porodice, roditelji su mu profesori na Univerzitetu u Beogradu pa vjerujemo da je ovo na neki način bio i njihov uticaj dok sin nije shvatio šta želi od života i u kom pravcu treba da se kreće.

(Express-svet-scandal.rs)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima