Povežite se sa nama

Konkursi

Zapošljavaju Inmer, Boxmark, Konzum…

Objavljeno

-

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala  Boljiposao.com za traženje poslova

Sparkasse Bank d.d. – Ako imate završen ekonomski/pravni/građevinski/arhitektonski fakultet, radno iskustvo u procjenama nekretnina, poželjno je da posjedujete certifikat za ovlaštenog procjenitelja, pozivamo vas da se prijavite na oglas za radno mjesto: KOLATERAL OFICIR, Odjel za analizu i odobravanje kreditnih rizika, Sektor upravljanja kreditnim rizikom. Konkretnije o poziciji: osiguravanje pravilne administracije kredita i kolaterala, uključujući administiranje svih odobrenih uslova i kompletne relevantne dokumentacije za kolaterale. Obračunavanje tržišne vrijednosti nekretnina po međunarodnim standardima i provjera procjena eksternih procjenitelja, upravljanje kolateralima u skladu sa zakonskim propisima i standardima Grupe, uključujući praćenje, evaluaciju i reevaulaciju kolaterala, izrađivanje procjene vrijednosti nekretnina, revizija postojećih procjena, analiziranje procjena nekretnina eksternih procjenitelja korištenjem propisanih metodologija, stručno i profesionalno verificiranje vrsta osiguranja, uključujući i police osiguranja, primjenom uspostavljenih metodologija, upravljanje procesom odabira eksternih ovlaštenih procjenjitelja, te uspostava kontinuirane profesionalne komunikacije.

Opširnije pronađite  OVDJE

Unimed Pharma zapošljava: MEDICINSKI REPREZENT za oftalmološki program kompanije Unimed Pharma. Mesto izvršenja posla: Federacija Bosne i Hercegovine. Sadržaj posla, informacije o mestu zaposlenja: Posao na mestu medicinskog reprezenta obuhvata redovne posete lekara u ambulantama i prezentaciju proizvoda firme, organizovanje lekarskih simpozijuma i prezentaciju na stručnim seminarima, dostavljanje redovnih izveštaja o svojim aktivnostima Sales menadžeru. Obrazovanje: medicinski, farmaceutski, stomatološki,veterinarski fakultet. Poznavanje jezika: engleski. Vozačka dozvola: B kategorija. Dopunski zahtevi kandidatu: komunikacijske, prezentacijske i organizacijske sposobnosti, iskustva na poziciji medicinskog reprezenta su povoljnost (ali nije obavezno) spremnost za rad sa entuzijazmom u konkurentnoj sredini. Ostale pogodnosti: posao u dinamičnom i uspešnom kolektivu, finansijska motivacija,  službeni auto,telefon i laptop.

Opširnije pronađite OVDJE

INMER d.o.o. Gradačac objavljuje oglas za radno mjesto sa mjestom rada u Gradačcu: Suradnik u kontrolingu. Odgovornosti i zadaci: obračun proizvodnje, kreiranje mjesečnih izvještaja za proizvodnju i otkup mlijeka, praćenje KPI za proizvodnju i otkup mlijeka, analizu kretanja cijene mlijeka.  Profesionalno iskustvo i znanja: VSS, VŠS (Ekonomskog smjera), poznavanje engleskog jezika, napredno poznavanje Office paketa.

Opširnije pronađite OVDJE

BOXMARK Leather d.o.o. je jedan od vodećih svjetskih proizvođača presvlačnih koža visoke klase u automobilskoj, željezničkoj,brodskoj, zrakoplovnoj i industriji namještaja.
Kompanija čiji su poslovni standardi zasnovani na visoko stručnim praksama, traži kandidata sa iskustvom koji će preuzeti odgovornost za procese upravljanja ljudskim resursima.
DEKRA agencija za potrebe našeg Klijenta oglašava poziciju: Voditelj odjela upravljanja ljudskim resursima. Mjesto rada: Lukavac, BiH. Bit će odgovoran za vođenje svih procesa upravljanja ljudskim resursima unutar kompanije: ugovori i plate radnika, praćenje svih zakonskih propisa koji se tiču radnih odnosa, kao i internih propisa Grupacije. Također biće odgovoran za planiranje i definisanje godišnjih ciljeva, organizaciju i raspoređivanje poslova, kontrolu procesa zapošljavanja, te praćenje projekata Grupacije. Potrebna znanja i kvalifikacije: VSS društveno-poslovnog smjera, minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, prednost imaju kandidati koji imaju iskustvo rada u proizvodnim branšama.

Opširnije pronađite OVDJE

Konzum d.o.o. – U cilju jačanja našeg uspješnog tima u regiji Bihać pozivamo Vas da nam se pridružite i prijavite na poziciju: Područni voditelj. Odgovorni ste za: uspješno poslovanje, provođenje procedura, te usavršavanje svih procesa rada unutar prodavnica, planiranje, analizu i kontrolu poslovanja prodavnica i ostalih sistema poslovanja, osiguravanje i provjeru odgovarajuće razine higijene, sigurnosti, usluge i kvalitete u prodavnici, aktivno sudjelovanje u širenju maloprodaje mreže u regiji rada. Od Vas očekujemo:  SSS/VŠS/ VSS, obavezno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje ključnih procesa u poslovanju maloprodaje, iskustvo u rukovođenju timom, organizacijske sposobnosti i samoinicijativnost.

Opširnije pronađite OVDJE

Oglašavanje

Konkursi

Javni oglas za popunu 600 mjesta u OSBiH otvoren do 15. juna

Objavljeno

-

Od

Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine je 15. maja, u skladu s planskom popunom personala Oružanih snaga BiH (OSBi9H), raspisalo oglas za popunu 600 upražnjenih formacijskih mjesta u OSBiH u početnom činu vojnika.

Rok za predaju prijava s pratećom dokumentacijom na Javni oglas je 30 dana od dana objavljivanja na službenoj internet stranici Ministarstva odbrane BiH.

Na oglas se mogu prijaviti aktuelni maturanti srednjih škola, kao i već svršeni srednjoškolci, koji zadovoljavaju i druge uslove definirane oglasom. Važno je napomenuti i da kandidati nisu mlađi od 18 (osamnaest) godina, niti stariji od 27 (dvadesetsedam) godina u vrijeme prijema, to jeste na dan 01.02.2021. godine. Sve veću zainteresovanost za vojnički poziv pokazuju pripadnice ženskog spola, što se podudara sa potrebom i našom namjerom da se poveća i osigura odgovarajući postotak pripadnica OS BiH.

Kandidati koji trenutno pohađaju završni razred srednje škole, osim prijave na Javni oglas i druge dokumentacije koja se traži, mogu dostaviti dokaz da pohađaju završni razred srednje škole, sa nazivom vrste škole i zvanja koje stiču.

Potrebne informacije i obrasce prijave kandidati mogu preuzeti na službenoj internet stranici Ministarstva odbrane BiH (www.mod.gov.ba) ili dobiti od centara za regrutovanje i tranziciju putem sljedećih telefona:

a) Centar za regrutovanje i tranziciju Sarajevo, tel. 033/773-437;

b) Centar za regrutovanje i tranziciju Banja Luka, tel. 051/335-886;

c) Centar za regrutovanje i tranziciju Čapljina, tel. 036/811-084 i

d) Centar za regrutovanje i tranziciju Tuzla, tel. 035/814-954

Zato, mladići i djevojke, pročitajte dobro uslove Javnog oglasa, prikupite valjanu potrebnu dokumentaciju, skupite hrabrost i prijavite se. Pogledajte na našoj web stranici testove, provjere i kriterije koji vas očekuju u procesu odabira. Naučite traženo, zasučite rukave i vježbajte. Ako sve ovo uradite, želite, hoćete i mislite da možete, imate velike šanse da nam se pridružite.

Promotivni video prilog pogledati na:

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Konkursi

Njemačke željeznice traže mašinovođe iz našeg regiona

Objavljeno

-

Od

Korisnici društvenih mreža iz Bosne i Hercegovine, ali i regije, možda su primijetili zadnjih dana sponzorirani konkurs nacionalnih željeznica Deutsche Bahn za posao mašinovođe.

U postu koji je namijenjen za oba spola kao glavne prednosti navode se sigurni prihodi, neograničen ugovor o radu, daljnje usavršavanje njemačkog jezika, kao i pomoć pri selidbi.

Konkurs za posao objavljen na društvenim mrežama - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

U tekstu na službenoj stranici DB-a stoji kako je ovo kompanija s preko 300.000 zaposlenih širom svijeta te kako 365 dana u godini prevoze putnike i robu – i to ne samo našim vozovima po šinama, već i autobusima i kamionima u drumskom prevozu. Na taj način mi smo jedan od najvećih ponuđača prijevoza u svijetu.

Za posao ne postoje starosna ograničenja, a prijave se ne moraju podnijeti na njemačkom jeziku.

Manjak stručnih kadrova u saobraćajnom sektoru jedan je od najizraženijih, a njemački poslodavci posebno ciljaju na zemlje južne i istočne Evrope.

Nastavite čitati

Najčitanije