fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u niškom hotelu Nais.

Dušan (23) govorio je za Index.hr.

“Kao konobar radim već četiri godine, u hotelu Nais radim dva mjeseca. Odrastao sam u skromnim uslovima. Nakon smrti majke ostao sam s bakom, kojoj sam neizmjerno zahvalan na svemu. Počeo sam da radim kao konobar kako bih pomogao baki, da njoj bude lakše“, ispričao je za Index simpatični Dušan.

„Radio sam u manjim restoranima, a nakon toga mi se ukazala prilika da napredujem u svom poslu. Prihvatio sam poziv hotela Nais i rado mu se odazvao. Iako je sve ovo za mene nešto novo, kolege se trude usmjeriti me kako bih mogao još više napredovati“, objašnjava.

Otkud tako pozitivan stav prema poslu, pitali su ga.

@kristijanilicic Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel Nais molim reagirajte! 😬😬😬 #hotelnais #niš #nišsrbija #nissrbija #svadba #srbija #hotelnaisniš ♬ original sound – Kristijan Ilicic

„Uvijek gledam sve s pozitivne strane, pa tako i posao koji radim. Osmijeh je moj moto. Naučio sam da je sve u životu onako kako ti to sagledaš, ako se žališ i stalno si nezadovoljan, takav ti je i cijeli život. Naravno da ima prostora da se uslovi u ugostiteljstvu poprave, ali je li sve tako crno? Naravno da nije“, optimističan je Dušan.

U ugostiteljstvu najviše uživa u komunikaciji s ljudima i sklapanju novih poznanstava. Najmrskije mu je, priznaje, poliranje servisa.

Travel blogera Kristijana Iličića je prepoznao za stolom na vjenčanju, kaže.

„Zbog toga i volim svoj posao kao što sam i napomenuo, ovako dobijam priliku upoznati ljude čiji rad pratim i poštujem. Ekipa me je ispoštovala, hvala Kristijanu na svemu“, priča za Index.

Nagradu je dobio i od hotela u kojem radi.

„Naravno da su me nagradili i oni, uvidjeli su potencijal u meni, želim se ovim putem zahvaliti i menadžmentu hotela na ukazanom povjerenju“, kaže.

Ima poruku i za sve kolege konobare.

@kristijanilicic Replying to @livaja007 Ostavio sam baksis, vise puta 🙈😃 ovakvu pozitivu treba nagraditi ❤️ #nis #konobar #hotelnaisniš #svadba #srbija #nissrbija #nišsrbija #hotelnais #serbia #balkan #svadbasrbija ♬ original sound – Kristijan Ilicic

„Želim da poručim svim kolegama da je osmijeh neophodan u našem poslu, sve ostalo znaju“, dodao je simpatični Dušan.

Index.hr je podsjetio da je hrvatskog travel blogera Kristijana Iličića oduševio dobro raspoloženi konobar koji ga je posluživao u Nišu.

„Ovaj konobar iz Niša bi trebalo da dobije povišicu! Hotel Nais, molim vas reagujte“, napisao je Iličić uz snimak konobara kako raspjevan i rasplesan poslužuje Kristijana i njegovo društvo za stolom.

„Super je lik“, dodao je Iličić u komentarima.

(Express / CDM)

Izvor

Izdvojeno

BiH

Podsjećati i opominjati, cilj je i poruka ilustratora i strip crtača Admira Delića, producenta na Al Jazeeri Balkans, koji već godinama ilustracijama prikazuje strahote...

Vijesti

Jedan od učesnika Marša mira danas je preminuo na lokalitetu Buljima, saznaje Klix.ba. Učesnici Marša mira koračaju prema Potočarima, a nažalost ovogodišnji pohod je...

Magazin

Pjevačica Jovana Pajić održala je sinoć, 11. jula, fenomenalan nastup u prijestoničkom lokalu nakon duže medijske ilegale. Pajić je pred isti, stala pred sedmu...

Biznis

Bosanci i Hercegovci su poznati kao veliki ljubitelji janjetine. I pored vala poskupljenja, mnogi stanovnici naše zemlje uz janjetinu i roštilj slave bitne datume...