fbpx
Zanimljivosti

ZA DLAKU IZBJEGLI SMRT: Ana Korać uletjela u tunel vozeći 200 na sat

Voditelj Milan Milošević prisjetio se dana u kom se uplašio za svoj život. Naime, Milan i njegov kolega Bora Santana našli su se u automobilu kojim je upravljala starleta Ana Korać.

-Ovo je živa istina. Ana Korać u Mercedesu od 150.000 eura, ogromne štikle, naočare Dior, sa 200 na sat ulijeće u tunel koji je mračan. Put pritom nije bio prav nego je uletjela u krivinu. Vidjeli smo ogroman kamion koji ide direktno na nas. Ona je mislila da je to jedan pravac i ušla je u tunel u traci za suprotan smjer – prisjetio se Milošević.

-Kamion je nije nimalo zakačio, tako ga je stručno izbjegla. Izašli smo iz tunela, a meni je stao želudac. Svi smo pobijelili, Bora je bio bijel kao bijelac. Ana se smijala, ali vidjelo se da ni njoj nije bilo dobro. Mi svratimo u prvi restoran i tamo upalimo svijeće za nas troje jedva preživjelih – dodao je Milošević.

-Zamalo nismo izginuli tada. Ona je tako vozila. Kasno je i položila, tek kada je slupala peti auto, ali ja nju obožavam. Kaže dotle joj ide štikla, zato vozi 200 na sat. Bora je sjedio naprijed, a ja pozadi. Kažem, Bora je postao bijelac. Mnogo je ljepši kad je crn.

(Express/TV Kurir)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima