Povežite se sa nama

Crna hronika

Vozač poginuo u prevrtanju traktora

Objavljeno

-

Miodrag Crnadak (54) smrtno je stradao, a njegova supruga Nena Crnadak (42) teško je povrijeđena

Miodrag Crnadak (54) iz Drugovića kod Laktaša poginuo je, a njegova supruga Nena Crnadak (42) teško je povrijeđena u prevrtanju traktora Zetor 6211.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci navode da se nesreća dogodila jučer oko 13.50 sati u dvorištu njihove porodične kuće u Drugovićima.

– Došlo je do prevrtanja traktora kojim je upravljao Miodrag Crnadak, koji je tom prilikom nastradao, dok je povrede zadobila saputnik na traktoru Nena Crnadak, koja je prevezena u UKC RS na daljnje liječenje – rekla je portparol OJT Banja Luka Maja Đaković-Vidović.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Oglašavanje

Crna hronika

Udes kod Žepča, kilometarske kolone

Objavljeno

-

Od

Na magistralnoj cesti M17 oko 16 sati došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala tri vozila, dva putnička i jedno teretno.

Kako javljaju čitaoci “Avaza” s lica mjesta, stvorile su se kilometarske kolone iz oba smjera. Nesreća se dogodila u blizini benzinske pumpe.

Policija je na licu mejsta, a za sada nema više informacija o povrijeđenim.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Crna hronika

Objavljeni detalji nesreće: Poginule tri osobe iz Prijedora, danas obdukcija

Objavljeno

-

Od

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19 sati u blizini Lukavca tri osobe su smrtno stradale, a tri lakše povrijeđene.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva putnička vozila „citroen C5“ i „audi“, i teretno vozilo sa prilkolicom.

– Tri preminule osobe su se nalazile u vozilu citroen. Preminula je žena M.S (rođena 1934. godine), i dva muškarca S.B.S (1963. godine) i D.T (1960. godine), svi iz Prijedora. Uviđaj je sinoć obavio dežurni tužilac u saradnji sa OKP PU Lukavac, a na uviđaju je bio i vještak sobraćajne struke – rekao je Admir Arnautović, portparol Tužilaštva TK.

Danas će biti izdata naredba za obdukciju tijela preminulih osoba. Vozači audija i teretnog vozila su alkotestirani i nije utvrđeno prisusutvo alkohola.

I dalje se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do saobraćajne nesreće - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

I dalje se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do saobraćajne nesreće. Oba putnička vozila su došla u kontakt sa teretnim vozilom nakon čega su sletjeli sa puta.

Tužilaštvu će izvještaj dostaviti i policijski istražitelji, kao i vještak saobraćajne struke, koji će obaviti i detaljno vještačenje, nakon čega će se znati više o uzrocima nesreće.

Dok se ne obave sve potrebne istražne radnje nismo u mogućnosti prezentirati više informacija o uzrocima nesreće.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Najčitanije