fbpx
Vijesti

VODITELJICA NIJE MOGLA DA ZADRŽI SUZE: Nataša Aksentijević zaplakala u emisiji

Voditeljica i glumica Nataša Aksentijević važi za jedno od najomiljenijih regionalnih TV lica, a svojom harizmom i duhovitošću plijeni gdje god da se pojavi.

Poznata dama već nekoliko godina uživa u braku sa Dušanom Aksentijevićem, sa kojim ima kćerke Helenu i Veru, a u medijima rijetko kada govori o životu iza kamera, osim kada je u pitanju njena borba sa kilogramima o kojoj je rado pričala, podržavajući one koji trpe diskriminaciju zbog izgleda.

-Zbog svojih kilograma sam nailazila na mnoge diskriminacije. Bilo je dušebrižnika koji žele da ti pomognu, a ustvari samo žele da te unize kako bi sebe uzdigli – ispričala je voditeljica u emisiji na televiziji Blic, a u istoj Nataša je u javnost iznijela i privatne detalje koje do sada nismo imali prilike da čujemo od nje.

Naime, voditeljica je progovorila o najtežim životnim situacijama u kojima se našla i o velikoj ljubavi koja je ostavila dubok trag u njenoj duši.

-Ono što bog sastavi, čovjek ne može da rastavi. Bila sam ostavljena žena, svi oni koji su bili ostavljeni u tako velikim ljubavima znaju da je to čak i fizička bol – rekla je ona, a kako se može vidjeti na snimku emisije koja će biti emitovana u nedjelju, Nataša je u jednom trenutku izustila rečeniicu, nakon koje se potpuno slomila i na kraju zaplakala.

-Vjerujem da je moguće da svojom voljom postavite stvari onakve kakve treba da budu – rekla je ona nakon čega je pustila suze, a sudeći prema komentarima ispod snimka mnogi su se poistovijetili i saosjećali sa njom.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima