fbpx
Zanimljivosti

VLASNIK ZGRADE U DUBAIJU OD 20 SPRATOVA: On je muž Helene Topalović

Helena Topalović, kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, navodno je trudna, a mnogi se pitaju ko je njen suprug kojeg do dana današnjeg nije predstavila javnosti.

Kćerka Milana Topalovića Topalka postala je poznata na društvenoj mreži Instagram, a njen životni stil sinonim je za luksuz. Egzotična putovanja, odjeća po posljednjoj modi samo pokazuju da i sada, kada više nije smo tatina princeza, već i udata žena, živi život iz snova.

Naime, muž Helene Topalović, Dragan Aleksić, kako je pisao portal “24sedam” bogati je biznismen, koji u Dubaiju posjeduje zgradu od čak 20 spratova. Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama.

Prije braka sa Helenom, Dragan je bio u braku sa nekadašnjom voditeljicom televizije “Happy” Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dijete.

Ona je jednom prilikom otkrila da sa ocem njenog djeteta nije u dobrom odnosu i da je bajka koju kćerka pjevača Milana Topalovića prikazuje na društvenim mrežama ne zanima.

– Bolje im je da nikad ne koriste fotografije i snimke mog djeteta na društvenim mrežama, jer će odgovarati pred zakonom – rekla je Jelena jednom prilikom, pa otkrila kako je prihvatila saznanje da joj se bivši muž oženio Helenom:

– Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema djetetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane.

(Express/Informer)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima