fbpx
Biznis

Višković razgovarao o potencijalnim investicijama s austrijskom SSB Infrastructure

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas u Banjoj Luci sa Milanom Gajićem, regionalnim direktorom za istočnu Evropu i Balkan austrijske kompanije SSB infrastruktura (SSB infrastructure).

Tokom sastanka, predstavnici austrijske kompanije iskazali su interesovanje za potencijalne investicije u Republici Srpskoj, sa posebnim osvrtom na razvoj projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture i energetike.

Predsjednik Vlade Radovan Višković predstavio je raspoložive projekte u ovim oblastima, te ukazao na brojne pogodnosti koje se pružaju za investicije u Republici Srpskoj, uključujući i raspoložive podsticaje za ulaganje u oblasti proizvodnje električne energije.

On je istakao da je opredjeljenje Vlade Republike Srpske da se u neposrednom kontaktu sa privrednicima, porijeklom sa naših prostora, predstave investicione potencijale Republike Srpske, a koji imaju preduzeća, koja rade na tržištima i vode velike kompanije, uspostave kontakti i da se promovišu i predstave privredni potencijali Republike s ciljem privlačenja investitora da ulože u Republiku Srpsku.

Izvor

Oznake: Biznis

Vezani članci

Vijesti