fbpx
Magazin

Više od četiri decenije kasnije stiže nastavak čuvene „Istorije sveta” u vidu serije

Kada je 1981. godine izašao film „History of the World, Part I“, ceo svet se oduševio humorom prepoznatljivog Mela Bruksa i od tada se svi nadaju kako će biti snimljen nastavak najavljen na kraju ovog ostvarenja, a sada on konačno stiže na male ekrane.

Za razliku od prvog dela, drugi ćemo gledati u vidu serije sa puno likova koji tumače gomilu najrazličitijih istorijskih likova, naravno u poprilično izmenjenim verzijama i sa drugačijim pričama od onih pravih.

Ovog puta, nećemo imati samo 90 minuta urnebesnog smeha, nego osam epizoda koje će biti emitovane iz četiri dela, počevši od 6. marta na servisu Hulu. Tizer pokazuje da nas očekuje plejada likova i puno poznatih faca.

Vidimo da su tu Nik Krol, Ajk Barinholc, Vanda Sajks, Kinta Branson, Set Rogen, Zazi Bits, Dav Kameron, Kumail Nandžijani, Sara Silvermen, Taika Vaititi, kao i sam Mel Bruks sa svojih 96 godina.

Znamo da će neki od istorijskih likova biti Aleksandar Grejem Bel, Sigmund Frojd, Raspućin, Amelija Erhart, Isus Hrist, ali to je samo deo „ansambla“. Najavljene su i uloge Džonija Noksvila, Denija Devita, Pamele Adlon, Emili Ratajkovski…

Izvor: Rolling Stone

Izvor

Oznake: Magazin

Vezani članci