fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

VIKI VUKIĆ, PLAYBOY ZEČICA: U seksu sam isprobala sve, nemam više šta istražiti

Bilo je vrlo primamljivih ponuda da uđe u neki od rialiti projekata koji se vrte na regionalnim televizijskim stanicama, međutim, sve ih je odbila kontroverzna crnogorka Viki Vukić, foto model iz Herceg Novog, ljepotica koja se smiješila sa naslovnice „Playboya“ i jedna od rijetkih djevojaka koja je čak tri put osvojila titulu „Plyboy plamate“.

-Takvo nešto nije mi potrebno da bih, kako su mi govorili, time dobila medijsku pozornost koja bi mi pomogla da, u poslovima foto medelinga, napravim značajniji iskorak. Moje učešće u takvim projektima njima bi, a ne meni, dizalo rejting – kaže Viki.

Fotografi se, prosto, utrkuju da ovjekovječe ljepote sa kojima te obdarila majka priroda. Je li bilo poziva da se, nakon obavljenog posla, sa nekima od njih malo intimnije družiš?

– Fotografi sa kojima sam sarađivala i sa kojima trnenutno radim, uistinu, su pravi profesionalci i znaju razlučiti posao od privatnosti. Oni su navikli na nago žensko tijelo te zbog mrvice ličnog zadovoljstva teško da bi „ukaljali“ svoj rejting i sebe isključili iz ovako primamljivog posla.

Ipak, mnogo je onih koji bi te rado odveli u krevet?

-Naravno, no, nedam se. Misle da ako neka djevojka gologuza stane ispred objektiva foto aparata time želi prodati svoje tijelo. Dubina bilo čijeg novčanika nije nešto što bi me nagnalo da u srce puštam bilo koga. Istina, najveći broj njih svoju hrabrost iskaljuju putem društvenih mreža. Pri živom susretu ostaju bez teksta. Zanijeme pred mojom ljepotom i pohotom. U moje srce uvukao se neko ko je vrlo drag i poznat javnosti. Međutim, još neko vrijeme, njegovo ime ću držalti u tajnosti. Javnost, prosto, neće moći vjerovati da je nas dvoje sudbina spojila.

Seks na brzaka?

-Nisam za takve aranžmane. Uvijek volim pomiješam nježnost i seks. To tek onda ima pravi smisao.

Ima li nešto što si željela uraditi tokom seksualnog čina a do sada to nisi uspjela ostvariti?

-Ne. Neispunjenih želja u seksu nemam. U seksu sam isprobala sve. Mislim da u tom pogledu više nemam šta istraživati, kaže Viki Vikić.

Seks na javnom mjestu ili…?

-Seks uglavnom preferiram u intimnoj atmosferi daleko od očiju javnosti. Tako se ja i moj partner najugodnije osjećamo.

Piše: Eset MURAČEVIĆ

Izvor

Možda vam se sviđa

BiH

U posljednjih nekoliko mjeseci cijene osnovnih životnih namirnica u BiH “divljaju”. Brojni ekonomski analitičari to usko vežu uz rat koji bjesni u Ukrajini, odnosno agresiju...

BiH

BH. heroina nana Fata Orlović ovih dana se priprema da obavi petu islamsku dužnost – hadž, a sa njom bi trebala ići kćerka Zlatka...

Zanimljivosti

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi...

Zanimljivosti

Saša Vidić je čovek bez dlake na jeziku. On uvijek kaže šta misli, a kad mu se neko ne sviđa, ne bira riječi. Modni...